Jump to content
BulForum.com

Продавам уникален мъжки часовник и сателитен приемник

Recommended Posts

Часовника е официален модел Auguste Reymond - Sapphire Chrystal edition. Закупен е миналата година ноември месец от елитен софийски магазин за 370лв. Почти не е носен тъй като е официален и не е подходящ за ежедневието. Давам го за 140лв като е възможен коментар цена в Ebay снимки:

Продавам сателитен приемник Johansson модел JSR-1000 S запаметява 1000 канала с широк капацитет на тунера снимки цена 50лв

За контакти Л.С.

Часовника е официален модел Auguste Reymond - Sapphire Chrystal edition. Закупен е миналата година ноември месец от елитен софийски магазин за 370лв. Почти не е носен тъй като е официален и не е подходящ за ежедневието. Давам го за 140лв като е възможен коментар цена в Ebay снимки: Продавам сателитен приемник Johansson модел JSR-1000 S запаметява 1000 канала с широк капацитет на тунера снимки цена 50лв За контакти Л.С.

към часовника има гаранция и някви документи за произход

От Пловдив. Часовника не работи с батерия а се пренавива чрез разклащане , на практика часовника е вечен.

Колко можеш да ми направиш коментар защото и аз съм от пловдив и имам интерес ако нещо може да се видим и да го взема е ако ми хареса и на външен вид де щото това което си дал маи не са реални снимки

Не ми се сърди, обаче ми изглежда менте. Имаш ли сертификат? Механизма, швейцарски ли е? Ако е да, ЕТА? Да Ета 2842-2. Ако колегата се откаже, пиши на мен.Сега видях, че е оригинален. Но виждам, че имаш колега преди мен, ако се откаже ми пиши искам да го видя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...