benfranklin Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Часовника е официален модел Auguste Reymond - Sapphire Chrystal edition. Закупен е миналата година ноември месец от елитен софийски магазин за 370лв. Почти не е носен тъй като е официален и не е подходящ за ежедневието. Давам го за 140лв като е възможен коментар цена в Ebay снимки: Продавам сателитен приемник Johansson модел JSR-1000 S запаметява 1000 канала с широк капацитет на тунера снимки цена 50лв За контакти Л.С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Часовника е официален модел Auguste Reymond - Sapphire Chrystal edition. Закупен е миналата година ноември месец от елитен софийски магазин за 370лв. Почти не е носен тъй като е официален и не е подходящ за ежедневието. Давам го за 140лв като е възможен коментар цена в Ebay снимки: Продавам сателитен приемник Johansson модел JSR-1000 S запаметява 1000 канала с широк капацитет на тунера снимки цена 50лв За контакти Л.С. към часовника има гаранция и някви документи за произход Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 да има документи , фактура и гаранционна карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 да има документи , фактура и гаранционна карта От кои град си Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 От Пловдив. Часовника не работи с батерия а се пренавива чрез разклащане , на практика часовника е вечен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 От Пловдив. Часовника не работи с батерия а се пренавива чрез разклащане , на практика часовника е вечен. Колко можеш да ми направиш коментар защото и аз съм от пловдив и имам интерес ако нещо може да се видим и да го взема е ако ми хареса и на външен вид де щото това което си дал маи не са реални снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Какъв е механизма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Механизма се вижда на втората снимка .Зарежда се чрез разклащане няколко пъти и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Не ми се сърди, обаче ми изглежда менте. Имаш ли сертификат? Механизма, швейцарски ли е? Ако е да, ЕТА? Да Ета 2842-2. Ако колегата се откаже, пиши на мен.Сега видях, че е оригинален. Но виждам, че имаш колега преди мен, ако се откаже ми пиши искам да го видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Да механизма е Швейцарски , има си сертификат.Няма как да е менте с такъв механизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Добре искам да го видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Часовника е купен от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 Часовника е продаден.Приемника се сваля от продажба.Темата е за коша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.