plameni Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 На всеки може да се случи. Никой не е застрахован от сривове . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Така е, никой не е застрахован. Просто питах дали и в Пловдив има проблеми. Ще се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Жалко за клиентите. Неделя вечер не е най-приятното време за проблеми с интернет и телевизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Нали знаете за закона на Мърфи...Явно е нещо сериозно ,щом толкова време имат срив.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Жалко за клиентите. Неделя вечер не е най-приятното време за проблеми с интернет и телевизия. Всичко се оправи при мен малко преди 18.00 часа. Нет да съм нямал някъде около 4 часа общо. Сега разговярах със съпорта на Мегалан и оттам казаха, че проблема е при тях и е софтуерен. От съпорта препоръчаха да не се изключват/рестартират приемниците за момента, защото може при включване да не се свържат, така че имайте го в предвид. Иначе нет-а като качество засега си е на ниво, поне при мен. ======= Прави впечатление, че темата е поразчистена, но спама и злобните коментари са си останали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Прави впечатление, че темата е поразчистена, но спама и злобните коментари са си останали. Точно ти да ми говориш за спам и злобни коментари... Интересно защо звъниш на съпорта в момента в който нямаш проблем само и само за да информираш останалите. На сайта им се препоръчва да се рестартират устройствата. В това време от съпорта казват друго. Личи си колко са в час със ситуацията... Интересно ми е как ще се развие ситуацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Точно ти да ми говориш за спам и злобни коментари... Интересно защо звъниш на съпорта в момента в който нямаш проблем само и само за да информираш останалите. На сайта им се препоръчва да се рестартират устройствата. В това време от съпорта казват друго. Личи си колко са в час със ситуацията... Интересно ми е как ще се развие ситуацията. Ще ти обясня за да стоплиш Защото ако не се пише каква е реалната ситуация тук ще завалят тонове помия. А и няма нищо лошо човек да се информира, не мислиш ли? Колкото до компетентността на съпорта - далеч по-голяма е от твоята, със сигурност. Що се отнася до рестарта на устройствата обяснявам пак какво ми се каза: ако в момента имам нет - да не рестартирам, ако нямам - естествено да го рестартирам. Затова и писах да не се рестртират устройствата. Защото ако някой чете във форума значи има нет и по-добре да не рестартира. Не виждам нищо нелогично, та да квалифицираш по този начин хората. Освен всичко друго: в Мегалан са пичове и не си крият проблемите като мишоци, нито прехвърлят вината на другите си поддоставчици или международното положение. Най-отгоре в червено оградено каре пише за проблема. Освен това не трият неудобните мнения както в булфорум. Винаги са вежливи и се държат културно и възпитано. С две думи - надраснали са махленското и се държат като истински професионалисти. Няма да е зле да се поучите от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Освен всичко друго: в Мегалан са пичове и не си крият проблемите като мишоци, нито прехвърлят вината на другите си поддоставчици или международното положение. Най-отгоре в червено оградено каре пише за проблема. Освен това не трият неудобните мнения както в булфорум. Винаги са вежливи и се държат културно и възпитано. С две думи - надраснали са махленското и се държат като истински професионалисти. Няма да е зле да се поучите от тях. Bulforum не е обвързан с никой доставчик, затова сравнението ти е нелепо. Демек - ще си правят квото си искат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 За тези, които не знаят къде се регистрират оплакванията им и какво е направено по тях. Менюто е СЪБИТИЯ по АКАУНТА това е т.н. тикет при другите оператори, като за разлика от тях тук се вижда кой точно е приел обаждането, в какво се състои проблема, какво е направил или към кого те е прехвърлил и т.н. Отбелязват се и имената на всички, включени в получаването и решаването на проблема и няма анонимни истории и ала-бала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Вярно ли,че вече имат покритие в Кючука и Кършияка,че и в Смирненски дори?!?!Сега разгледах картата с покритието от сайта им.В Центъра нямат,май не бързат да се сборят с Куулбокса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 В кючука имат от началото на януари. За другите квартали не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 https://www.megalan.bg/map.html?city=6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 https://www.megalan.bg/map.html?city=6 че, те са превзели града, бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pld Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Те хубаво покриха и Смирненски ама много гадни оферти бе майна.. Нещо хич не струват... Па и да лефтне човек от Кулбокс само за да си лафи с денонощен съпорт ммм тц... Нямат конкурентна оферта май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Те хубаво покриха и Смирненски ама много гадни оферти бе майна.. Нещо хич не струват... Па и да лефтне човек от Кулбокс само за да си лафи с денонощен съпорт ммм тц... Нямат конкурентна оферта май... Дам, ако пуснат пак някаква добра оферта (като тази при старта си) може и да се преместя.Иначе просто в момента с тея цени, не знам кой би се включил. П.С. Някой няма ли вътрешна информация за текущи примоции Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Не оправят ли офертите , не виждам как ще привлекат клиенти, да мрежата е страхотна подръжката също ,но цените suck ,при условие ,че Cooolbox предлагат за 30 кинта 100Mbt + ТВ+ Телефон, не знам накъде са тръгнали с тази оферта от 60лв за 100Mbt само нет. Говорих с един приятел в Мтел , каза,че нета и тв все още не им били приоритет на големите в София и затова не ги интересувало на какви цени ще ги предлагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Не оправят ли офертите , не виждам как ще привлекат клиенти, да мрежата е страхотна подръжката също ,но цените suck ,при условие ,че Cooolbox предлагат за 30 кинта 100Mbt + ТВ+ Телефон, не знам накъде са тръгнали с тази оферта от 60лв за 100Mbt само нет. Говорих с един приятел в Мтел , каза,че нета и тв все още не им били приоритет на големите в София и затова не ги интересувало на какви цени ще ги предлагат. Като им прочетеш темата (на кулбокс) и видиш колко са оплакванията ще разбереш защо на Мегалан са им такива цените. Стига сте спекулирали в теми на други оператори и стига сте им правили реклами навсякъде по повод и без такъв. Да не искаш да кажеш, че тези 120 000+ абонати на Мегалан са идиоти? Или парите им излизат от джобовете и само се чудят на кой да ги подарят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Да не искаш да кажеш, че тези 120 000+ абонати на Мегалан са идиоти? Мога да потвърдя само за 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Мога да потвърдя само за 1 Не знам защо, но и аз си помислих, че си ти. Благодаря за признанието. ======== Ако няма къде да акаш, то не го прави в тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Цените им са високи. Факт. А това за оплакванията ще се направя, че не съм го прочел Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 а цените им са високи, защото мтел след първоначалната яка финансова инжекция вече врътнаха кранчето и даже създават вакуумче за да обърнат посоката на потока. съответно някой мениджър е разлистил ръководствата си по икономика от 1ви курс и врътнал разчетит, че е по-добре по-малко пациенти на по-високи цени (по-малко пациенти са по-лесни за ощастливяване, т.е. да плащат за "премиум" услуги) отколкото да са фърлят в масовката и да берът само ядове и закъснели плащания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Като им прочетеш темата (на кулбокс) и видиш колко са оплакванията ще разбереш защо на Мегалан са им такива цените. Стига сте спекулирали в теми на други оператори и стига сте им правили реклами навсякъде по повод и без такъв. Да не искаш да кажеш, че тези 120 000+ абонати на Мегалан са идиоти? Или парите им излизат от джобовете и само се чудят на кой да ги подарят? Аз също съм от тези 120хил идиота и съм доволен , но не бих плащал 60лв за 100Mbit ,след като ми изтече договора ако нямат добра оферта сменям доставчика.... В другия ми апартамент ползвам Кулбокс от 2008г и нямам оплаквания досега, като чета темата "за оплаквания на кулбокс" повечето им проблеми са от зад клавиатурното у-во ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 В другия ми апартамент ползвам Кулбокс от 2008г и нямам оплаквания досега, като чета темата "за оплаквания на кулбокс" повечето им проблеми са от зад клавиатурното у-во ;-) Затова са подменяли проблемната техника , именно щото проблема е бил в задклавиатурното устройство. Обаче в тяхното. Сега като чета... w00x също има проблем с телевизията, но не смее да пише повече. Щото ще си развали приятелството с някои хора. Почти съм сигурен, че живее в Кючука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ах, клетия w00x... не може да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 дейва тоя нет от 5 лв много евтин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.