zynth Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Сайта на М-Тел - http://www.mtel.bg/visokoskorosten-internet-za-doma Сайта на Мегалан - https://www.megalan.bg/promo-114.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 12MB/s за 14,90 на месец? тези скорости реални ли са? ако някой се е възползвал от промоцията, би ли постнал няколко теста тук във форума, че съм любопитен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Да с гигабитова ланка съм. Видях къде е проблема, понеже ползвам бриджнат порт на онт у-вото за да си ползвам моя рутер ,затова не мога да вдигна повече от 100мбита, закачих едното пс директно за онт-то и нещата вече са други не като при теб но пак е добре. Явно ще мисля вариант да включвам и другата гигабитова ланка на компа и едната да е във вътрешната мрежа другата да ползва нет директно от онт у-вото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 К'ви са тези скорости бе хораа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Какво им е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Сигурно иска да каже невиждано високи при сваляне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Някой има ли информация къде ще им е офиса в Кичука на тея сладури? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Какво ви притеснява да си сключите договора в магазин на М-Тел? И плащането може да става там и всичко друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Да. Това искам да кажа Между другото имам няколко познати, които окабеляват. Казват, че изискванията и самия монтаж са на много високо ниво. Което е похвално, а не като Визио и Булсат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Какво ви притеснява да си сключите договора в магазин на М-Тел? И плащането може да става там и всичко друго Притеснява ме, че тоя М-тел до нас са едни неоритентирани лелки, клонящи към баби направо, та незнам до колко може да се разчита на такива хора да ми разяснат каквото и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ми ела при мен тогава Или ми пиши ЛС и ще ти отговоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Какво става с покритието в Кичука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 При мен окабелиха в събота ,влакното ми е до компа , само чакам да ми звъннат днес или утре че са пуснали вече сигнала (Пере Тошев над Малкия Париж) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Здравейте! От днес имаме покритие в кв. Христо Ботев в карето заключено между улици – ул. Македония, бул. Александър Стамболийски, ул. Кукленско шосе, бул. Санкт Петербург и ул. Бачо Киро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Това си е половината Кичук, браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 От миналата седмица окабеляват и около мен, района на старите Слънчеви лъчи. Казаха, че след НГ ще могат да включват. Доста ударно се работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 От миналата седмица окабеляват и около мен, района на старите Слънчеви лъчи. Казаха, че след НГ ще могат да включват. Доста ударно се работи. И аз съм там и ги гледам, че пред Девата окабеляват Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Вече работи мрежата в кичука , снощи си преместих онт у-вото Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 и аз съм вече вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Чудесно,само трябва да внимаваш да не се овътриш наистина Все пак това са Мтел.Но сериозно-не е разумно дори да е привлекателна офертата да се сключват договори за повече от година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 И аз бях скептично настроен ,преди 3 месеца като станах абонат , но сега вече съм убеден в професионалноста им, нямат нищо общо с Мтел като обслужване, нивото им е много високо , не съжалявам изобщо ,че подписах 2г договор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Аз пък си мисля, че "купуването" на Мегалан от МТел е договорка между двете фирми. Няма логика едната да купи другата и втората да си запази името. Единственото, което за момента ми е странно е ниския ъплоуд. Наистина нямам обяснение как мога да поддържат около 400 мегабита даун, а в същото време да няма и 20 ъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Оставете ги скептиците, като са толкова платежоспособни, да си плащат по-високата такса. Всичките кулбоксаджии в един глас повтарят само като мантра - "това е мтел, това е мтел". Лъки е много прав, името Мегалан си стои, от това, което чета хората са си запазили кадрите и професионализма, и най-важното - отношението към клиента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Ъп-а ви е голям проблем,а половината сте абонати на ЕКК с модеми,а скоростта ви на ъплоуд е не повече от 6 мегабита на най-високата тарифа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Всъщност са 40 мегабита във всички посоки, а несиметричността идва от технологията която ползват, но пък и който иска да прави домашен хостинг май може да задели малко повечко кеш за целта Честно казано съм повече от доволен. А факта, че вкъщи влиза оптика която си върви все под земята ме прави още по-хепи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.