Jump to content
BulForum.com

AURA: Fate of the Ages

Aston_

Recommended Posts

• 2 weeks later...
a we hora ot kade q svalqte Aura - zastoto na search vav warez.ru za Aura: Fate of the Ages ni6to ne otkriva - nqma q v games 1 ili 2 kakto i na ftpto - link moze li da dadete?

http://warez.ru:8081/gamez2/_tmp_/Aura.Fai....Ages-RELOADED/

trqbva da se napishe tochno vmesto da pishesh sqloto ime da beshe napisal samo Aura i da tarsi v dirs i si e vadi Searcha

A Pixel Shader is a graphics function that calculates effects on a per-pixel basis.

Тази игра няма да ви тръгне на МХ-овете, то си е написано в readme

* 2MB DirectX 8/9 Compatible 3D Video Card (or Higher)

Вашите "карти" са DirectX 7 compatible

Да явно толкова и разбираш ... е па тръгна ми на MX-a(нашите карти са май DirectX 8 compatible) . Явно наистина нещо от кодеците прави мизерии :blink: преинсталнах си win-a и само тях не съм сложил .. но играта си бачка идеално вече :woot и сега бързам да я врътна че и филми ми се гледат :lol:

не ми се занимава да си махам всичките кодеци заради една игра :rolleyes:

777 като я привъртиш пиши да видим дали е хубава и дали си заслужава B)

Да явно толкова и разбираш ... е па тръгна ми на MX-a(нашите карти са май DirectX 8 compatible)

той си разбира - ама ти явно си пълен със самочувствие, а интелекта ти има нужда от upgrade!

не мога да се въздържам ей...

edit:

Със своето изказване обиждаш stefann, а всеки вижда, че той разбира повече от теб. Но ти явно си такъв тип - опиянен от собственото си его и извисяващ се надменно над другите... и в случая пребързано ...

той си разбира - ама ти явно си пълен със самочувствие, а интелекта ти има нужда от upgrade!

не мога да се въздържам ей...

А ти си от ония дето само оглеждат форума и се чудят къде да си наврът носът и да спамят :angry: В поста на stefann пише че играта НЯМА да тръгне на МХ-овете ни .. е ама тръгна от което извода че stefann явно не разбира нещо , а за това - "(нашите карти са май DirectX 8 compatible)" - е там има една думичка "май" която подсказва че не знам а само гадая(и надявах се някой да отговори - да наистина е така .. или същност не е така и да обясни)....но ти май нещо не си зацепил и от тук безмислието на поста ти (епа тряа се научиш да се въздържаш :) )... а ся е време пак да спамиш с още едно reply

Aston_ играта е страхотна заслужава си махането на кодеци за няколко дни :) Днес (петък) в 22:30 по ВВТ има Мист В него след 12:30 през нощта играят Аура-та ...ако искаш гледай го те вече се на втората ера(или там както се водят) и вече ако ти хареса си я дърпай :sayjin

Виж сега не е толкова важно кой колко разбира, а тона с който се говори.

Аз просто съм пояснил това, което пише в readme файла, пък ти като си я подкарал да си жив и здрав.

Тук сме се събрали общо взето възпитани и интелигентни хора, дай да се държим като такива.

Guest liquid

po BBT q igraha skoro AURA ..MYST..sigurno oshte q igraqt znam li :) koito ne moje vkashti da q igrae..as shteq q svalq kato se osvobodi mqsto..v temata na dreamer latest gamez ili neshto takova ima sushto qki drugi questove...

• 3 months later...

Уааа .. срам ме е, че ще задам най-глупавия въпрос в темата :(

Как по дяволите се записва :confused Нито ми дава опция да дам име или нещо подобно на сейва, нито пък ако директно натисна Save, после в load има някакъв сейв .. имате ли някакви идеи, че не умирам от желание да играя час-два и тъкмо напредна да не мога да сейвна(да не забравяме че alt+tab) е забранена комбинация от играта

Едит: Nevermind - с пач 1.04 вече няма проблеми :)

• 4 months later...

и все пак ..... кво се праи с тоя триъгълник още в началото ?????? никъде нищо не остана ... всичко отворено ... всичко намерено ... а тоя триъгълник никъде непасва ...... кажете 4е ве4е пове4е от ден цикля и немоа да продължа напред ...

и все пак ..... кво се праи с тоя триъгълник още в началото ?????? никъде нищо не остана ... всичко отворено ... всичко намерено ... а тоя триъгълник никъде непасва ...... кажете 4е ве4е пове4е от ден цикля и немоа да продължа напред ...

Walkthrough

миси за faq-a ... no 6te gledam da igraq bez nego :)

Не просто гледай - използвай го само в краен случай!!! :excl: Не разваляй удоволствието от играта. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...