stefan Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Една и съща е на всякъде играта. Оправя се само така, както ти казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 a we hora ot kade q svalqte Aura - zastoto na search vav warez.ru za Aura: Fate of the Ages ni6to ne otkriva - nqma q v games 1 ili 2 kakto i na ftpto - link moze li da dadete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 a we hora ot kade q svalqte Aura - zastoto na search vav warez.ru za Aura: Fate of the Ages ni6to ne otkriva - nqma q v games 1 ili 2 kakto i na ftpto - link moze li da dadete? <{POST_SNAPBACK}> http://warez.ru:8081/gamez2/_tmp_/Aura.Fai....Ages-RELOADED/ trqbva da se napishe tochno vmesto da pishesh sqloto ime da beshe napisal samo Aura i da tarsi v dirs i si e vadi Searcha Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 A Pixel Shader is a graphics function that calculates effects on a per-pixel basis. Тази игра няма да ви тръгне на МХ-овете, то си е написано в readme * 2MB DirectX 8/9 Compatible 3D Video Card (or Higher) Вашите "карти" са DirectX 7 compatible <{POST_SNAPBACK}> Да явно толкова и разбираш ... е па тръгна ми на MX-a(нашите карти са май DirectX 8 compatible) . Явно наистина нещо от кодеците прави мизерии преинсталнах си win-a и само тях не съм сложил .. но играта си бачка идеално вече и сега бързам да я врътна че и филми ми се гледат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 27, 2004 Author Share Posted August 27, 2004 не ми се занимава да си махам всичките кодеци заради една игра 777 като я привъртиш пиши да видим дали е хубава и дали си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Да явно толкова и разбираш ... е па тръгна ми на MX-a(нашите карти са май DirectX 8 compatible) <{POST_SNAPBACK}> той си разбира - ама ти явно си пълен със самочувствие, а интелекта ти има нужда от upgrade! не мога да се въздържам ей... edit: Със своето изказване обиждаш stefann, а всеки вижда, че той разбира повече от теб. Но ти явно си такъв тип - опиянен от собственото си его и извисяващ се надменно над другите... и в случая пребързано ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 той си разбира - ама ти явно си пълен със самочувствие, а интелекта ти има нужда от upgrade!не мога да се въздържам ей... <{POST_SNAPBACK}> А ти си от ония дето само оглеждат форума и се чудят къде да си наврът носът и да спамят В поста на stefann пише че играта НЯМА да тръгне на МХ-овете ни .. е ама тръгна от което извода че stefann явно не разбира нещо , а за това - "(нашите карти са май DirectX 8 compatible)" - е там има една думичка "май" която подсказва че не знам а само гадая(и надявах се някой да отговори - да наистина е така .. или същност не е така и да обясни)....но ти май нещо не си зацепил и от тук безмислието на поста ти (епа тряа се научиш да се въздържаш )... а ся е време пак да спамиш с още едно reply Aston_ играта е страхотна заслужава си махането на кодеци за няколко дни Днес (петък) в 22:30 по ВВТ има Мист В него след 12:30 през нощта играят Аура-та ...ако искаш гледай го те вече се на втората ера(или там както се водят) и вече ако ти хареса си я дърпай Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Виж сега не е толкова важно кой колко разбира, а тона с който се говори. Аз просто съм пояснил това, което пише в readme файла, пък ти като си я подкарал да си жив и здрав. Тук сме се събрали общо взето възпитани и интелигентни хора, дай да се държим като такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 po BBT q igraha skoro AURA ..MYST..sigurno oshte q igraqt znam li koito ne moje vkashti da q igrae..as shteq q svalq kato se osvobodi mqsto..v temata na dreamer latest gamez ili neshto takova ima sushto qki drugi questove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Уааа .. срам ме е, че ще задам най-глупавия въпрос в темата Как по дяволите се записва Нито ми дава опция да дам име или нещо подобно на сейва, нито пък ако директно натисна Save, после в load има някакъв сейв .. имате ли някакви идеи, че не умирам от желание да играя час-два и тъкмо напредна да не мога да сейвна(да не забравяме че alt+tab) е забранена комбинация от играта Едит: Nevermind - с пач 1.04 вече няма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 и все пак ..... кво се праи с тоя триъгълник още в началото ?????? никъде нищо не остана ... всичко отворено ... всичко намерено ... а тоя триъгълник никъде непасва ...... кажете 4е ве4е пове4е от ден цикля и немоа да продължа напред ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 и все пак ..... кво се праи с тоя триъгълник още в началото ?????? никъде нищо не остана ... всичко отворено ... всичко намерено ... а тоя триъгълник никъде непасва ...... кажете 4е ве4е пове4е от ден цикля и немоа да продължа напред ... <{POST_SNAPBACK}> Walkthrough Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 то имало още машинарии кат се излезе веднага .... пфффф цял ден майна .... миси за faq-a ... no 6te gledam da igraq bez nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 миси за faq-a ... no 6te gledam da igraq bez nego <{POST_SNAPBACK}> Не просто гледай - използвай го само в краен случай!!! Не разваляй удоволствието от играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.