Jump to content
BulForum.com

AURA: Fate of the Ages

Aston_

Recommended Posts

Започнах да си свалям играта , защото като видях скрииншотите и много ми хареса обаче изкам да попитам някой който я играе дали ще има поблем с видео картите като на Thief 3 DS (до колкото си спомням Тиеф 3 не вървеше с карти GeForce) мойта видео карта е GeForce 4 MX440 64MB. Blagodarq predvaritelno! :sayjin :wir :rolleyes:

Да уточня нещо много важно. Thief 3 не върви със жалките подобия на карти, наричащи се MX, които сте се излъгали да си вземете. На нормални GF карти, разбирай не-MX, играта върви.

По темата - ще ти върви AURA, почти 100% съм сигурен.

E men ne mi vyrvi sys MX400 sym makar 4e ne sym siguren dali tva ima zna4enie ... probvah hilqdi pyti vinagi me crash-va i me izhvyrlq ..igral sym i demoto i tam stava6e sy6toto :blink: i taka q zarqzah ... nakoi da ima ideq ot kakvo moje da e :sayjin

E men ne mi vyrvi sys MX400 sym makar 4e ne sym siguren dali tva ima zna4enie ... probvah hilqdi pyti vinagi me crash-va i me izhvyrlq ..igral sym i demoto i tam stava6e sy6toto :blink:  i taka q zarqzah ... nakoi da ima ideq ot kakvo moje da e  :sayjin

ами какво може да е навява ме на мисалта че трябва да си взема нова видео карта щото сигурно от сега нататък всички хубави игри ще се правят така само не мога да разбера какво е това пиксел шадер и какво прави защото заради него не могат да ми тръгнат две много хубави игри(Тиеф 3 и Аура) а за нататък и още други няма да ми тръгват :angry: :( :angry1 :cry

ами какво може да е навява ме на мисалта че трябва да си взема нова видео карта щото сигурно от сега нататък всички хубави игри ще се правят така само не мога да разбера какво е това пиксел шадер и какво прави защото заради него не могат да ми тръгнат две много хубави игри(Тиеф 3 и Аура) а за нататък и още други няма да ми тръгват :angry:  :(  :angry1  :cry

Пробвай да пуснеш Prince of Persia или Deus Ex 2 ;) Не са само 2 игрите .. обаче още не мога да повярвам, че куест не върви на MX ..

P.S. Ще помоля някой по-интелигентен от мен да даде определение/информация за Pixel shadering. И аз не съм много наясно.

Верно е че демото крашваше още в началото, но съм убеден че е грешка на програмистите, а не от видеото(аз съм с МХикс също).

Верно е че демото крашваше още в началото, но съм убеден че е грешка на програмистите, а не от видеото(аз съм с МХикс също).

А като си сваля пълната версия на играта дали ще го има този проблем??? :confused

hhey ne tvrydq 4e e ot kartata ... samo 4e me kra6va po edin i sy6t na4in ot demoto i cqlata igra .... pri drugi poznati sy6to se e slu4valo no e bilo ednokratno ..pri men vinagi :angry: :sayjin ToKKo kakva ti e po to4no kartata ?

Кфа е тая игра бе хора-я дайте малко инфо,за пръв път я чувам..

стратегия,екшън,симулатор,шутър-що за изчадие е :confused

Куест

Лесния вариант е: търсите пачове оправящи подобни проблеми(вижте официалния сайт) и съответно кракове за тях :)

Трудния: пишете гневни имейли до фирмата разработчик, че като съвестен КУПУВАЧ на играта се чувствате "леко" преЕбан от грозното недоглеждане по време на програмирането.. и се в тоя дух, докато не се сетат за пач :) и отивате към вариант 1.

хахаха :woot :D тва за съвестния купувач ми хареса ама е малко вероятно да го изпълня защото не сам много добре с английския :( а другото относно пачовете е добър вариант само ако можеш да ми кажеш сайта на играта ще е много хубаво видях в http://www.gamecopyworld.com че има много пачове на игри само че има едно проблемче че не мога да си ги изтегля незнам защо :confused един приател редовно си тегли такива глупости от там трябва да го питам какво прави ;) :punk :sayjin

намерих случайно и системните изисквания на играта :) :punk

System Requirements

* Windows 98SE/ME/2000/XP

* 800 MHz Pentium 3 (or Higher)

* 64 MB RAM (128 MB Recommended)

* 16x CD-ROM drive (24x CD-ROM Drive Recommended)

* 1.3 GB Hard Disk Space ( 2.4GB Recommended)

* 2MB DirectX 8/9 Compatible 3D Video Card (or Higher)

* DirectX 8.1

:rolleyes:

а изкам да попитам какво ще рече:

• 1 month later...

aaaa prodyljavam s opitite da podkaram Aura .. skoro izleze pach dnes go probvah ... ne mi se obqsnqva kyde go slaga toq pach noo nqma6e efect otnovo me kra6va ... toq pyt molbata mi e ako nqkoi ima save ot igrata sled pyrvata era da go ka4i na wareza ili kydeto i da e ako iska na mail-a mi da go praiti ili kato mu e udobno plssss 4e mnogo mi se igrae ... kakto se razbira se nqdqvam 4e problema e samo v pyrvata era pone za tam znam 4e e kra6valo i drugi :sayjin

От отдавна оставих тази игра след като видях че не ми върви така се ядосах че повече не сам я пуснал даже я ънинстал :punk :angry:

A Pixel Shader is a graphics function that calculates effects on a per-pixel basis.

Тази игра няма да ви тръгне на МХ-овете, то си е написано в readme

Вашите "карти" са DirectX 7 compatible

aaaa prodyljavam s opitite da podkaram Aura .. skoro izleze pach dnes go probvah ... ne mi se obqsnqva kyde go slaga toq pach noo nqma6e efect otnovo me kra6va ... toq pyt molbata mi e ako nqkoi ima save ot igrata sled pyrvata era da go ka4i na wareza ili kydeto i da e ako iska na mail-a mi da go praiti ili kato mu e udobno plssss 4e mnogo mi se igrae ... kakto se razbira se nqdqvam 4e problema e samo v pyrvata era pone za tam znam 4e e kra6valo i drugi  :sayjin

Я обясни точно как ти се крашва, звука как ти е на играта и с каква конфигурация си.

Антивирусна ползваш ли някаква ?

Ами то пача си е само един а това Ноцд е да не иска ЦД в рома,и мен ме изхвърля, а съм с Ати 9600 ,който я е подкарал да казва веднага КАК :)

Намерих някакви Сейв ей така за проба ама пак ме изхвърля ..

И как я инсталирате(аз от Daemon tools,не съм я хвърлил на ЦД) ако има някакво значение,някой да я е свалил на ЦД и да му прави същия проблем?

Ми и аз с даемон тулс.С 5900хт съм.

Сигурно е от нещо инсталирано проблема.. я някой кодек пак, я антивирусна..

Например Thief III ми зареждаше по 2-3 минути между нивата и беше много досадно.Накрая се оказа,че е от антивирусната.

На мен пак ми забива, сега ще продължавам да пробвам.

Оправих го!

Махнах всички кодеци, кодек пакове + куиктайм плейър и сега играта си върви идеално.

ъъъ ти вече втори път я оправяш уж ама..И дай ся да си махнем всичко дето имаме инсталирано за да тръгне шибаната игра...Някакви други идеи.. ????

Ми другата идея е да чакаш пач.Ако такъв излезе, пък и да излезе тва може и да не е включено в него.Пък и какво толкова, докато изиграеш играта няма да гледаш филми..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...