Jump to content
BulForum.com

Продавам часовник - реплика Patek Philippe

Recommended Posts

Продавам този модел часовник , не е мой , на мой приятел ! Подарак му е .. преди някаде около месец , дори не го е слагал (оше е с найлончетата) неразличим от нов е и е механичен .. до колкото разбрах върви някаде межуд 1500-2000лв , той го продава за 1000лв , наистина е НЕРАЗЛИЧИМ ОТ НОВ , лично го гледах ! От Бугас съм , за другите градове Еконт skype v3s0_b0y , gsm 0883 357 304! http://imageshack.us...8/34940310.jpg/

Такъв часовник на 1500 -2000лева ОРИГИНАЛ няма ,няма и да има оправи си заглавието за да не заблудиш някой умишлено или неумишлено.

Оригиналът на този часовник е на цена 87000 долара приблизително.

няма да давам линкове за сравнения защото всеки може сам да пита ГУГЪЛ ako не знае марката.

Ако имате сертификат за автентичност имам интерес. Ако пък нямате значи просто най-вероятно се опитвате да продадете китайска реплика струваща малко над 100$ , такъв часовник върви с доста книжки и сертификати за произход и автентичност.

Ами значи казвам веднага... часовника е подарак на МОЙ приятел , НЕ Е ЛИЧНО МОЙ ! а дали е истински съм на 99% че е , защото е подарък от баща му на момчето , а той е капитан на кораб и едва ли ще му подари няква реплика! Тъй като момчето нямаше време да направи снимки и сега го няма (извън България е ) няма как да ви докажи всичко това което искате ! Но при първа възможност (ако някой близък , роднина дойде да отключи апартамента ) ще вляза и ще се опитам да го взема или най малкото ще направи снимки на всичко към него ! ;)

Значи ИЗВИНВЯМ СЕ много , часовника е наистина реплика , но от НАЙ - ВИСОК клас ! Часовника е механичен , с кристално стъкло (което не се драска) , изцяло японска изработка (не китайска) , верижката е естествена кожа - изработката е само от качествени материали ! Това ми каза момчето , това казвам и аз ;) дано снимките ви дадат реална представа !

http://imageshack.us/g/836/14062011436.jpg/

Колега ако е от висок клас, както твърдиш, значи е със швейцарски механизъм.

Би ли ми казал модела на механизма? Ако е такъв, трябва да бъде с ЕТА механизъм.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...