Jump to content
BulForum.com

Компютър с проблем

Recommended Posts

За такъв компютър,че и по-добри(без никакви проблеми)хората не могат да се вземат толкова пари ,чудно ми е ти на какво се надяваш ?

Само захранването е закупено 45лв нз за какво си говорим, но и не ме интересува понеже правя услуга на приятел... BTW има къде къде по абсурдни теми с цени по-скъпи от магазина и никой не му прави впечетление, а тук се заяждате еми има си правила и щом нямате интерес "газ да те е*а млади момко"

Мисля,че цената е много ниска,за такъв ЗВЯР :laughing: .

Аз пък мисля, че си малко лекенце. Но не ти пиша по темите.

Може ли една снимка на кутията?

Ще я снимам утре и ще ти пиша на лично.

Може ли и за мен една снимка на Celerona,ако може по голяма резолюция,за тапет на десктопа :lol:

19. Въздържайте се от коментари по отношение на цените или стоките в темите за покупко-продажба (секция КУПУВА/ПРОДАВА) тогава, когато не проявявате реален интерес. Споровете в темите за покупко-продажби също са крайно нежелателни! Непременно се запознайте с ПРАВИЛАТА В КУПУВА/ПРОДАВА excl.gif

5. ..............................

Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн !

• 2 weeks later...

Какво казаха ,че му е в сервиза или там където е носен ,като се е счупил?Само не ми казвай ,че не е поглеждан!Нали приятелят ти не е решил да го чака да се развали и тогава да го продава?!.

Какво казаха ,че му е в сервиза или там където е носен ,като се е счупил?Само не ми казвай ,че не е поглеждан!Нали приятелят ти не е решил да го чака да се развали и тогава да го продава?!.

Закупен е нов, няма кой да се занимава със сервизи. Поглеждал съм го аз и за това не знам дали е дъно или процесор понеже няма къде да ги тествам. Мисля, че е дъното , но няма как да знам със сигурност.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...