306TDI Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted June 15, 2011 Author Share Posted June 15, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoo Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 За такъв компютър,че и по-добри(без никакви проблеми)хората не могат да се вземат толкова пари ,чудно ми е ти на какво се надяваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 40-50лв му е стойността, не повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted June 15, 2011 Author Share Posted June 15, 2011 Само захранването е закупено 45лв нз за какво си говорим, но и не ме интересува понеже правя услуга на приятел... BTW има къде къде по абсурдни теми с цени по-скъпи от магазина и никой не му прави впечетление, а тук се заяждате еми има си правила и щом нямате интерес "газ да те е*а млади момко" Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
corewa Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Мисля,че цената е много ниска,за такъв ЗВЯР . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyve Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Може ли една снимка на кутията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Мисля,че цената е много ниска,за такъв ЗВЯР . Аз пък мисля, че си малко лекенце. Но не ти пиша по темите. Може ли една снимка на кутията? Ще я снимам утре и ще ти пиша на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corewa Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Може ли и за мен една снимка на Celerona,ако може по голяма резолюция,за тапет на десктопа 19. Въздържайте се от коментари по отношение на цените или стоките в темите за покупко-продажба (секция КУПУВА/ПРОДАВА) тогава, когато не проявявате реален интерес. Споровете в темите за покупко-продажби също са крайно нежелателни! Непременно се запознайте с ПРАВИЛАТА В КУПУВА/ПРОДАВА 5. ..............................Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 На ЧАСТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoo Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Какво казаха ,че му е в сервиза или там където е носен ,като се е счупил?Само не ми казвай ,че не е поглеждан!Нали приятелят ти не е решил да го чака да се развали и тогава да го продава?!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Какво казаха ,че му е в сервиза или там където е носен ,като се е счупил?Само не ми казвай ,че не е поглеждан!Нали приятелят ти не е решил да го чака да се развали и тогава да го продава?!. Закупен е нов, няма кой да се занимава със сервизи. Поглеждал съм го аз и за това не знам дали е дъно или процесор понеже няма къде да ги тествам. Мисля, че е дъното , но няма как да знам със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.