xaxoto_lp Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 1.Nokia 5310.Телефона работи перфектно.Само камерата не работи.Към телефона има само зарядно.Цена:20лв. 2.Samsung D900.Телефона работи перфектно.Батерията не държи много.Към телефона има само зарядно.Цена:20лв. От Пловдив съм. За връзка с мен 0877000018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunichko Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ако и 2 та телефона действително работят перфектно (NOKIA -та - всичко останало без камерата, и Samsung-a - работещ изцяло) ще ги взема и 2 та. Камерата на нокията не ме бърка че не работи, както и батерията че не държи много. достатъчни са ми 2 -3 дни. Ако можеш ми ги запази. В понеделник взимам заплата, така че във вторник можем да си определим среща, понеже и аз съм от Пловдив. Ако си съгласен - пусни ми едно ЛС или пиши в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxoto_lp Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy1980 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Браво,много коректно,цял ден ти звъня по телефона,съобщение ти писах,накрая-продадени. ..ама не на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.