GammaRay Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Купувам детски филмчета за прожекционни апарати, които сме гледали навремето.Диапозитиви не ми трябват! Skype - boyannikolov Link to comment Share on other sites More sharing options...
hristokovachev Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Купувам детски филмчета за прожекционни апарати, които сме гледали навремето.Диапозитиви не ми трябват! Здравей,предложи цена утре ще ги потърся къде са прибрани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Здравей,предложи цена утре ще ги потърся къде са прибрани. Е, ти кажи на бройка колко искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
hristokovachev Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Здравей,филмчетата са: ДЯДО,ЛИСИЦА И ВЪЛК ИЛЯ МУРОМЕЦ ВАСИЛИСА ПРЕКРАСНА АЛИ БАБА И ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ РАЗБОЙНИКА КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ В УЧИЛИЩЕТО НА ВЕЖЛИВИТЕ ЗЪБНИТЕ МИКРОБИ ДЯДО И РЯПА ГОРСКА НЕВЕСТА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ АКО НЕ ВЗЕМЕМ МЕРКИ КАТЯ И КРОКОДИЛА ПРИРОДНИ ЯВЛЕНИЯ ВЪЛКЪТ ОВЧАР МЕДЕНАТА ПИТКА - 2 ЧАСТИ КОЛЧАНЪТ СТРЕЛИ НА ХАН КУБРАТ ХРАБРИЯТ ШИВАЧ - половината приказка, лентата е скъсана КАМЕННОТО ЦВЕТЕ - цялата приказка, лентата е прекъсната на едно място ПРЕДЛОЖИ ЦЕНА, АКО МЕ УСТРОЙВА ЩЕ ТИ ГИ ИЗПРАТЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 И аз би трябвало да имам някои останали - предимно руски мулт-филмчета (сериите "Ну погоди" и др.), както и игрални (комедии). Да ги търся ли къде са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Здравей,филмчетата са: ДЯДО,ЛИСИЦА И ВЪЛК ИЛЯ МУРОМЕЦ ВАСИЛИСА ПРЕКРАСНА АЛИ БАБА И ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ РАЗБОЙНИКА КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ В УЧИЛИЩЕТО НА ВЕЖЛИВИТЕ ЗЪБНИТЕ МИКРОБИ ДЯДО И РЯПА ГОРСКА НЕВЕСТА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ АКО НЕ ВЗЕМЕМ МЕРКИ КАТЯ И КРОКОДИЛА ПРИРОДНИ ЯВЛЕНИЯ ВЪЛКЪТ ОВЧАР МЕДЕНАТА ПИТКА - 2 ЧАСТИ КОЛЧАНЪТ СТРЕЛИ НА ХАН КУБРАТ ХРАБРИЯТ ШИВАЧ - половината приказка, лентата е скъсана КАМЕННОТО ЦВЕТЕ - цялата приказка, лентата е прекъсната на едно място ПРЕДЛОЖИ ЦЕНА, АКО МЕ УСТРОЙВА ЩЕ ТИ ГИ ИЗПРАТЯ Добре, предлагам - ако не ти хареса кажи - 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hristokovachev Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Здравей продадох ги за 20 лв.Ако открия другите филмчета ще ги публикувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Никой ли няма бре? Midex не се крий, дай филмчетата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valko_zalagalko Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Никой ли няма бре? Midex не се крий, дай филмчетата! Здравей!Имам 24 броя от далечното детство, но не ме карай да ги описвам....доста съм изморен!Не са само приказки, има няколко серий от "На всеки километър" ,"Хитър Петър", "Торбаланци", "Алиса......" и т.н.!Ако ти се дават 20 кинта, пиши!Че и без друго пътните са ми наполовина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Имам еди кашон, но са без кутии повечето и трябва да ги прегледам. Ако имаш интерес към такива без кутии да ги видя кои заглавия са Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilev21 Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 И аз притежавам и апарат и филмчета със опаковките , ако някой е зайнтересован да пище тук, или на skype mitaka2126! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilev21 Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.