hameleon Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Привет! Търся да закупя BENEFON Sigma Gold. Надявам се са останали хора, на които това им говори нещо Не ме интересува батерията в какво състояние е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamin Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 имам такава антика без зарядно ама колко даваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy1980 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 A аз имам зарядно. Ще заформим едно комплектче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Благодаря на всички за офертите. В момента разполагам с няколко бройки, благодарение на AlBundy - който ми ги предостави един вид безвъздмезно, след като му обясних за какво са ми. Мога да кажа само огромно БЛАГОДАРЯ! Ако не успея да си свърша работа с това което вече имам, ще потърся някой от Вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imp Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 имам такава антика без зарядно ама колко даваш Аз давам 5лв. Ако имаш интерес на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.