bFG Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Исках да преинсталирам Win7 направих си дискче с Win bootnah през dvd formatirah si partiotion C:/ имаше и един които беше 100 мб само са системнфи фаилове или нещо от този сорт форматирах и него Windowsa започна да се инсталира обаче на 2рата стъпка " Expanding system files " стоя около 5 минути на 0 % след което лаптопа се изключи сега когато се опитам да boot-на от CD-то ми показва съобщението BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart и нищо немога да направя опитах се и да boot-на от флашка същия windows нищо не стана отново, опитах и с друг windows пак нищо не стана. Моля ви помогнете ми незнам какво да правя ! Проблема се появява на Acer Aspire 5536G . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Спирайки инсталацията по средата си прецакал bootmgr-а. Трябва да заредиш от диска и да пуснеш инсталацията на ново, форматирайки отново дяла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bFG Posted June 6, 2011 Author Share Posted June 6, 2011 Само дето няма как да боотна диска за да инсталирам наново ... не е толкова просто . Смених DOS-a сега е с Caldera DOS знам как да boot-на XP през него но за жалост проклетия грозен Аcer не работи с XP. И сега търся начини чрез Caldera да боотна инсталацията на седмицата. Ако някой може да ми помогне помощ приемам с отворени обятия ! Поздрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Чакай малко. Защо не можеш да заредиш инсталацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 natiskash niakoi ot F-ovete F11 po princip i si izbirash DVD-to i bi triabvalo da ti zaredi instalaciata ili ako ti e napraveno da ti zarejda parvo dvd-to vlez v bios-a kato go pusnesh i izchakai hubavo da zavarti diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
bFG Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Чакай малко. Защо не можеш да заредиш инсталацията? Защото нищо немога да boot-на когато няма bootmgr . Мерси все пак че се опитахте да ми помогнете Ама се оправих след дълги часове ръчкане. Вече с е нов win 7. ПС. Имам чувството че на IE 9 графичния дизаинер се е чудил чудил к'во да измисли и накрая си е казал еби му майката взимам идеята от browser-а на Win95 и без тва хората ще го ползват само да си дърпат firefox i chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 .. ПС. Имам чувството че на IE 9 графичния дизаинер се е чудил чудил к'во да измисли и накрая си е казал еби му майката взимам идеята от browser-а на Win95 и без тва хората ще го ползват само да си дърпат firefox i chrome добре казано. IE9 е най-смотаната версия на IE откакто се помня, наистина напомня по смотаност на IE3 ili 4. Опитали са се да копират нещо от другите, но резултатът е отчайващо несполучлив. Ужасяващо е как подобно нещо изобщо е напуснало една от най-големите софтуерни компании в света, да не говорим за стотиците откровени недоразумения в интерфейса на Win7, които будят страшни подозрения в абсолютна некомпетентност на дизайнерския им екип. За мен т.нар. прогрес в новите технологии е "антипрогрес". Единствено в мобилните технологии има още вакуум за развитие, но и там ще настъпи насищане и ще има застой, подобно на десктоп софтуера, където от години почти само интерфейс се бара, при това доста несполучливо и започнаха да развалят на поразия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.