pamporov Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Апаратчето си работи нормално, има ТВ, Радио блутут и другите екстри характерни за този тип телефони които могат да се намерят в нет-а. Комплект-зарядно за 220В, 3 (три) батерии, резервно капаче, книжка с упътване, слушалка(handsfree), кабел за връзка с РС, MicroSD - 256Мб, работи и с 4Gb, с по-голяма не съм го пробвал. И двете карти са едновременно активни. Цена - 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Нова цена - 60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfcls Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 С тъч скрийн ли е ГСМ-а, пиши точно какъв модел е телефона ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 wi fi имали Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Да, с тъч скрийн е, модела го има в заглавието, а Wi-Fi няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardibreezer Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 батериите нови ли са??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 Не, не са току-що купени, карат около 3-4-5 дена в зависимост от разговорите, гледането на ТВ, клипчета и т.н. По принцип едната си я държа в борсетата заредена, ако някъде на път ми се наложи, а другите две ги "въртя" в телефона през 3-4 дена. Продавам го понеже едната SIM карта вече ми е излишна. А и ми омръзна честно казано. Възможен е и бартер с доплащане за някой съвсем евтин телефон от типа ало-ало, но да е запазен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Свалям цената на 55 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
никос Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 тела е в мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Честито на новия собственик! Със здраве да си го ползва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.