velvet_underground Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Agarvaen,у вас на дивана Все още издирвам най-подходящия къмпинг на юг от Бургас.В крайна сметка може и на палатка,ако няма бунгала.Ако морето пропадне по някакъв начин с раницата в планината и айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 И аз имам изпити даже днес минах един. Ще гледам да побачкам нещо а на море...догодина. Вече си изпуках ваканцията за тази година ама бях в Прага и беше велико. Един пич ще има гости от Финландия и сигур ще ме карат да ги водя някъде по планините да ги разходя. Най-вероятно ще ги кача на Вихрен че хем лесен транспорт хем готино хем се води пичовско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 велвет ,човече палатката си остава луда работа аз ти препоръчвам на синеморец или къмпинг каваците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Софииски мадами - .Аз отивам да си почина от женоря,пък вии гонете сливите Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 че на морето ако няма сфалки за к'во да ходим Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Az vchera se pebrah ot Pomorie ama vovecheto vreme sedqh v Slanchev brqk i Nesebar.Razmazahme se vchera se legnah v 11 i toku 6to me sabudiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Emi misql da po4ivam na planina za nqkolko dni i posle na divana Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз мисля да ходя на море във Варна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 az shte sam po izpiti i posle po zapisvaniq v uni-tata izobshto me4tana vakancia оптимист щял да се записва неска на тоя изпит за ПУ-то имаше 9500 човека. 60 за 1 място. свежарско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 честно казано от както се помня все ходя на къмпинг, и тази година ще бъде така .velvet_underground та мястото каде ходя аз е мейду Созопол и Черноморец казжа се къмпинг Градина много е яко понякога излизат големи вълни има бунгала ресторант на близко е до Черноморец само на 50мин. път пеша.Абе отиди на този къмпинг и няма да останеш разочарован. П.С. На къмпинг редовни посетители (летуващи) са Иван и Андрей от "Сблъсък" Ники Априлов "Като лъвовете" хмм ....... Йончева (кадето работеше при Слави.Абе този къмпинг ROX.Вярно никаде другаде не съм ходил за повече от 3-4 дена на морето, но никога не бих сменил този къмпинг с каквото и да е.(стига да няма други обстоятелства) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 оптимист щял да се записва неска на тоя изпит за ПУ-то имаше 9500 човека. 60 за 1 място. свежарско. <{POST_SNAPBACK}> nqma nishto PU sucks az se borq za SU ili TU ako li pak nestane voennite kzaha 4e sam goden Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 nqma nishto PU sucks az se borq za SU ili TU ako li pak nestane voennite kzaha 4e sam goden мен военните ме отложиха за една година така че ако не стане.. тая година ще бачкам. другата година пак ще кандидатствам. EDIT: на мен ми се искаше да ходя на море, но моята приятелка не я пускат тяхните (незнайно защо точно тази година не я пускат) и тя не ми дава да ходя сам пък и аз по принцип не си падам много много по морето. не съм ходил от 6 клас. иначе ако ще ходя.. ще е или Несебър или Созопол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 velvet докато бях в казарма,диванът ми се виждаше далечен блян А вдругиден заминавам за Камчия със жената!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 mi az 6te xoda na morence i za men tva e po4ivkata, plaj,alkohol,jeni.Gusto maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
an2 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Az 6te hodia na more-Sunny Beach -strahoten plag,mnooogo qk kypon i mnooogo pia4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 То на море си просто върхът. Бил сам навсякаде по нашето черноморие/е почти /, но като гледам тая година няма да има почивка За сметка на един много дълго отлаган upgrade на компа. А най-хубаво е в с.Влас.Така е разположено че кеф ти Слънчев бряг, кеф ти Несебър и двете са на по 5 км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Maй не е зле да се up-ne тази тема,а? Аз още не съм решил точно къде да почивам, но няма да е на дивана вкъщи със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 А аз като гледам финансовите си възможности май ще почивам вкъщи, сваляйки си wallpaper-и на планини и морета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Емииии, ПИСНА МИ ОТ ТВА ТЪПО МОРЕ! Всяка година се качвам на вилата на дядо ми ама 1 седмица ми е прекалено малко. Искам минимум 3 седмици да съм в планината на тихо, спокойно и високо ( ще си взема компа, има сателитен модем изобщо построил съм си комунизма ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 аз съм с приятели на море може би несебър , но още не сме търсили по обстойно квартири най вероятно август месец , че преди тва да се побачка малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Az kato go gledam tva vreme mai na ski 6te hodq......... Sega v momenta sam v sesiq no vednaga 6tom svur6i zaminavam do Varna uj po rabota,sled tva do Plovdiv,sled tva do Nesebar,sled tva pak do P-v 4e rabotata ne 4aka,i nai-nakraq eventualno za minimum edna sedmica v Turciq..........ama jivot i zdrave i togava 6te vidim.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 Иха!!Кой я изкопа тая тема? Аз тая година ще почивам най-вероятно в Родопите - или 7 дневен преход, или на село( на къра ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.