Grimjaur Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Лятото така или иначе започна,ами я да видим кой къде ще почива Аз ще съм на Камчия-море,гора,планина и комари,комари,комари Но пък е само за 5лв на вечер в доста прилични бунгала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз утре тръгвам...на моренци... на Китен....ша са мажа....на 19 ако сам жив си идвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 в Китен ти препоръчвам "Кошарите"- текила бар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 в Китен ти препоръчвам "Кошарите"- текила бар. <{POST_SNAPBACK}> Ще го проверя непременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 На море ще ходя.Или в Слънчев Бряг или Китен ... е, бих предпочел в Слънчев Ще видя с приятелите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 и аз съм в Китен, на 26 тръгваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 За всички дето ще ходят в Китен - ходете на северния плаж-по-малък е,винаги има места,водата е по-чиста,бирата и жените са по-хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 За всички дето ще ходят в Китен - ходете на северния плаж-по-малък е,винаги има места,водата е по-чиста,бирата и жените са по-хубави <{POST_SNAPBACK}> Хоохохохо.....задължително тогава отивам на северния....само заради бирата и жените..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 xaxax май и тази година целия Пловдив ще е на Китен аз ти препоръчвам дискотека Зангадор Робинзон уникална е в един залив на открито луда работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 xaxax май и тази година целия Пловдив ще е на Китен аз ти препоръчвам дискотека Зангадор Робинзон уникална е в един залив на открито луда работа <{POST_SNAPBACK}> Майко мила на тая миналата година гледах Мис Мокра фанелка........ЯКОооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 ем аз на морето шси пека дупето може би на 3 различни места Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Предпочитам да си стоя предимно у нас, само дто в момента се вихри скапан ремонт и не мога да си намеря тихичко и спокойно местенце, та единственото спасение ми е градсдката градина... Иначе имам планове за 1-2 екскурзии в планината, и ще се понавъртя към село, ъъъъ, пардон, град Баня. Каквото ще да е само не отново на море! Все едно и също всяка година и на 3тия ден ми писва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Иначе имам планове за 1-2 екскурзии в планината Рила и Пирин са за предпочитане-Родопите и Стара планина много населени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Несбър ще ходя. Там ходя всяка година и си прекарвам много яко. Едва ли има по хубав град по ерноморието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Най-яко е в Созопол Нещо подобно на Слънчев бряг (да бе да......чак аз си повярвах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 az sam si na morence kakto vinagi .ne sam re6il o6te kade 6te sam tazi godina no nai veroqtno na sozopol ili pomorie.moje i za kiten da si pomislq 6tom mu pravite takava reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 а някой от вас да е бил в синеморец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 а някой от вас да е бил в синеморец? <{POST_SNAPBACK}> да.ми ко да ти кажа хубаво малко село.по крайбрежеито е пълно с големи вили на богаташи.имат хубав плаж и даже един нудиски,на които вълните непрестанно са 2 метра и още като влезнеш във водата става 1.60 м дълбоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 в синеморец е яко да си на палатка луда работа супер природа и като да не повярваш е пълно със софийски мадами Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 navsiakude Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз вчера се прибрах от Албена бях за 1 седмица.. много яко беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 as 6a hoda sigorno za 2 sedmici na varna i edna na primorsko ma da vidim 4e tapite ispiti mnogo obarkvat rabotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 az pa 6te hoda na kiten .. utre po4vam rabota 4e da ima pari sa har4ene Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 az shte sam po izpiti i posle po zapisvaniq v uni-tata izobshto me4tana vakancia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз миналата година бях и на златните,и във Варна и в Бургас.Ама тая година май-май никъде няма да ходя защото не искам да влизам в казармето и единия ми семестър е 5 стотака.И май няма да има кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.