gavreto Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Проблема е следния - монитора сам ми се изгася , тоест става черен екран и трябва да го изключа и включа от бутона. Въпроса ми е дали монитора е дал фера или видеокартата .... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Монитора ти е дал фИра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Според мен имаш вирус, направи лоу левел формат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Как давате съвети без да знаете подробности?! Кога се изключва монитора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted June 6, 2011 Author Share Posted June 6, 2011 когато си иска , примерно сега не ми прави проблеми , след малко може да почне серията от гаснения. Съмнявам се от видеокартата да не се е спекла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Как давате съвети без да знаете подробности?! Ако не си забелязал "съветите" са каквито и подробностите Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Виж си кабела за power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.