KraSezZza Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Продавам ТАЗИ КАРТА! Наскоро я купих от един колега, всичко е точно, работи безпроблемно, но не ми върши работа за това, което ми трябваше. Трябва ми устройство с по-голям обхват, антенката на тази карта е слабичка, очаквах повече, затова я продавам, ще си търся нещо друго! Картата я купих нова, неразпечатана, ползвал съм я само 5 дена, даже е още в компютъра ми. Цената, която ѝ търся е 18 лв. 15 лв.! За истнски заинтересуваните - на ЛС или Скайп (на профила ми е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Купувам я !!! грешка сбърках картата, аз търся насочена антена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted June 12, 2011 Author Share Posted June 12, 2011 Нова цена: 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 Картата е запазена до четвъртък за bufera91, следващият на опашката е zeroone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 ПРОДАДЕНА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.