Jump to content
BulForum.com

Motorola SB5100 prez USB

Recommended Posts

Temperaturata na procesora se powishawa s 10 gradusa do 44-45 bez da se promenqt ostanalite 2, koito se zamerwat. Ako izkliucha usb kabela temperaturata se wryshta na 31-33. Da ima drug takiwa nabliudeniq? Az sym s XP, samo za protokola.

Az si imam LAN cart-a, ama tq mi trqbwa da si share-wam i-neta (polzwam ICS na winxp). Ne mi se kupuwa specialno oborudwane za dwe pc-ta (az taka ili inache polzwam samo edno w daden moment), a hich ne obicham da razkacham kabeli neprekysnato (wsichko mehanichno podlevi na iznoswane).

BTW (malko offtopic) az probwah i drugo neshto - po princip SB5100 move da puska i-net i po USB i po Ethernet kabelite ednowremenno, problema s Evrokom e che te ogranichawat do edin MAC adres (kakto kaza edno momchence ot poddryvkata im - "nqma weche po dwe poleta w programata i nqma kak da stane") za si klonirah MAC adresa na USB na SB5100 wyrhu LAN kartata na laptop-a (iznenadah se che ne samo router-i imat tazi wyzmovnost - nqkoj mi kaza che imalo modeli i na linksys koito go moveli) ama se obyrkwa kabelniq modem qwno (mi kak da ne - ne znae kyde da prati dannite) i internet-a ne wyrwi kakto trqbwa na nito edno ot pc-tata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...