vsinc Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Temperaturata na procesora se powishawa s 10 gradusa do 44-45 bez da se promenqt ostanalite 2, koito se zamerwat. Ako izkliucha usb kabela temperaturata se wryshta na 31-33. Da ima drug takiwa nabliudeniq? Az sym s XP, samo za protokola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Re6enieto e prosto. Prosto si zemi lanka i zareji tapoto USB Problemi pove4e nqma ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 mi pusni si neta prez LAN kvo se zanimava6 s USB-ta.Az li4no ne sam zabelqzal takova ne6to da ti se poka4va temperaturata na procesora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Az si imam LAN cart-a, ama tq mi trqbwa da si share-wam i-neta (polzwam ICS na winxp). Ne mi se kupuwa specialno oborudwane za dwe pc-ta (az taka ili inache polzwam samo edno w daden moment), a hich ne obicham da razkacham kabeli neprekysnato (wsichko mehanichno podlevi na iznoswane). BTW (malko offtopic) az probwah i drugo neshto - po princip SB5100 move da puska i-net i po USB i po Ethernet kabelite ednowremenno, problema s Evrokom e che te ogranichawat do edin MAC adres (kakto kaza edno momchence ot poddryvkata im - "nqma weche po dwe poleta w programata i nqma kak da stane") za si klonirah MAC adresa na USB na SB5100 wyrhu LAN kartata na laptop-a (iznenadah se che ne samo router-i imat tazi wyzmovnost - nqkoj mi kaza che imalo modeli i na linksys koito go moveli) ama se obyrkwa kabelniq modem qwno (mi kak da ne - ne znae kyde da prati dannite) i internet-a ne wyrwi kakto trqbwa na nito edno ot pc-tata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.