bolikoz Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Oт рода на Microsoft desktop wireless 800,etc. само комплект - пълен. Do 30 bgn Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Здравей ! Направи си удоволствието и си ги купи от STEMO от новата им брошура по случай 20 години от създаването на фирмата за 49.00 лева - аз си харесах 2-3 неща и комплекта е измежду тях ..... ПП. Нека насоката ми не се приема като реклама - просто сега се прибрах след шибан ден и в пощенската ми кутия имаше и тяхна брошурка ,а аз уважавам такъв "гъдел" от добри предложения ......... ПП. Прав си ,"mladenski76" ! Чудя се къде ли съм блял ,че иска такава за до 30 пари ...... . Успех в търсенето на питащият и благодаря за коментара ти ,който ме навява за нови очила с по-добър фокус и най-вече диоптър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 cmdj7 Здрасти, ако човека искаше да си купи от 50лв. нямаше да търси тук за 30лв. Когато парите ги имаш е много лесно, знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.