Jump to content
BulForum.com

Реклами

Recommended Posts

Т'ва не е ли незаконно да използват чужд продукт в рекламите си?  :confused

Сигурно на кутийките не е пишело Coca-Cola с всичките му там балончета и завъртулки.

Сигурно на кутийките не е пишело Coca-Cola с всичките му там балончета и завъртулки.

Не на кутийките беше замъглено, но се видя копчето дето момчето натисна. И все пак кой друг има червени кутийки ????? :huh:

Не на кутийките беше замъглено, но се видя копчето дето момчето натисна. И все пак кой друг има червени кутийки ????? :huh:

e те кока кола да не са патентовали червения цвят на кутийка от 0.33л?

e те кока кола да не са патентовали червения цвят на кутийка от 0.33л?

е не ама аз не съм виждал други ! ! ! Пък и кой е най-големият конкурент на Pepsi ????? ;)

е не ама аз не съм виждал други ! ! !  Пък и кой е най-големият конкурент на Pepsi ????? ;)

Coca-cola, но не можах да разбера какво общо има това? както и да го въртим кутийките не са били с кока кола. не си виждал други защото не си бил в щатите. там има сумати други безалкохолни освен кола и пепси.

Не знам за другаде и особено за Германия, но в щатите имаш право на анти-реклама. Там не ти казват да не ползваш "обикновен" прах за пране. Директно ти казват, да не ползваш конкурентния... Много е весело наистина.

имам я тази с момченцето което стъпва върху кутийките кола

Кока-кола си е и въобще не се опитват да го прикриват

това не е единствената антиреклама на Пепси срещу Кока-кола, може би ако сега в момента е незаконно, преди време още не е било незаконно и тези реклами са от тогава

другата за която се сещам е следната : дават кадри от бъдещето, летящи коли щъкат между сградите, навсякъде има светещи реклами на Пепси, след това дават деца на посещение в музея или нещо такова, гледат една бутилка от Кока-кола и питат "Какво е това?", очевидно никога не са виждали подобно нещо и нямат представа какво представлява...

Не знам за другаде и особено за Германия, но в щатите имаш право на анти-реклама. Там не ти казват да не ползваш "обикновен" прах за пране. Директно ти казват, да не ползваш конкурентния... Много е весело наистина.

Сигурно е много смешно. Първо ти пускат една реклама в която ти казват не ползвай това, а после обратната реклама :D - луда работа.

това не е единствената антиреклама на Пепси срещу Кока-кола, може би ако сега в момента е незаконно, преди време още не е било незаконно и тези реклами са от тогава

другата за която се сещам е следната : дават кадри от бъдещето, летящи коли щъкат между сградите, навсякъде има светещи реклами на Пепси, след това дават деца на посещение в музея или нещо такова, гледат една бутилка от Кока-кола и питат "Какво е това?", очевидно никога не са виждали подобно нещо и нямат представа какво представлява...

What is this ? I have no idea :lol: Някой ако я намери тази реклама ще съм благодарен много :lol:

Аре ако я имаш да дадеш линк,че мноо искам пак да я гледам :D Мноо ме изкефи !

сега ме разцепва новата реклама на Рексона :laughing: :laughing: :laughing:

"Дори в най-екстремните ситуации" :woot :laughing: :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...