w00x Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Т'ва не е ли незаконно да използват чужд продукт в рекламите си? Сигурно на кутийките не е пишело Coca-Cola с всичките му там балончета и завъртулки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 и къде я гледа тая реклама? май не е по българска телевизия. <{POST_SNAPBACK}> Не е по българската телевизия. Беше по немска, но не помня коя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Сигурно на кутийките не е пишело Coca-Cola с всичките му там балончета и завъртулки. <{POST_SNAPBACK}> Не на кутийките беше замъглено, но се видя копчето дето момчето натисна. И все пак кой друг има червени кутийки ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Не на кутийките беше замъглено, но се видя копчето дето момчето натисна. И все пак кой друг има червени кутийки ????? e те кока кола да не са патентовали червения цвят на кутийка от 0.33л? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 e те кока кола да не са патентовали червения цвят на кутийка от 0.33л? <{POST_SNAPBACK}> е не ама аз не съм виждал други ! ! ! Пък и кой е най-големият конкурент на Pepsi ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 е не ама аз не съм виждал други ! ! ! Пък и кой е най-големият конкурент на Pepsi ????? Coca-cola, но не можах да разбера какво общо има това? както и да го въртим кутийките не са били с кока кола. не си виждал други защото не си бил в щатите. там има сумати други безалкохолни освен кола и пепси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Не знам за другаде и особено за Германия, но в щатите имаш право на анти-реклама. Там не ти казват да не ползваш "обикновен" прах за пране. Директно ти казват, да не ползваш конкурентния... Много е весело наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 имам я тази с момченцето което стъпва върху кутийките кола Кока-кола си е и въобще не се опитват да го прикриват това не е единствената антиреклама на Пепси срещу Кока-кола, може би ако сега в момента е незаконно, преди време още не е било незаконно и тези реклами са от тогава другата за която се сещам е следната : дават кадри от бъдещето, летящи коли щъкат между сградите, навсякъде има светещи реклами на Пепси, след това дават деца на посещение в музея или нещо такова, гледат една бутилка от Кока-кола и питат "Какво е това?", очевидно никога не са виждали подобно нещо и нямат представа какво представлява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ето ви една фън реклама, макар че не бг: http://fishki.net/video/killdafrog.wmv Последното видео на мото-жабата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Не знам за другаде и особено за Германия, но в щатите имаш право на анти-реклама. Там не ти казват да не ползваш "обикновен" прах за пране. Директно ти казват, да не ползваш конкурентния... Много е весело наистина. <{POST_SNAPBACK}> Сигурно е много смешно. Първо ти пускат една реклама в която ти казват не ползвай това, а после обратната реклама - луда работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 имам я тази с момченцето което стъпва върху кутийките колаКока-кола си е и въобще не се опитват да го прикриват това не е единствената антиреклама на Пепси срещу Кока-кола, може би ако сега в момента е незаконно, преди време още не е било незаконно и тези реклами са от тогава другата за която се сещам е следната : дават кадри от бъдещето, летящи коли щъкат между сградите, навсякъде има светещи реклами на Пепси, след това дават деца на посещение в музея или нещо такова, гледат една бутилка от Кока-кола и питат "Какво е това?", очевидно никога не са виждали подобно нещо и нямат представа какво представлява... <{POST_SNAPBACK}> What is this ? I have no idea Някой ако я намери тази реклама ще съм благодарен много Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 имам я тази с момченцето което стъпва върху кутийките колаКока-кола си е и въобще не се опитват да го прикриват това не е единствената антиреклама на Пепси срещу Кока-кола, може би ако сега в момента е незаконно, преди време още не е било незаконно и тези реклами са от тогава другата за която се сещам е следната : дават кадри от бъдещето, летящи коли щъкат между сградите, навсякъде има светещи реклами на Пепси, след това дават деца на посещение в музея или нещо такова, гледат една бутилка от Кока-кола и питат "Какво е това?", очевидно никога не са виждали подобно нещо и нямат представа какво представлява... <{POST_SNAPBACK}> Аре ако я имаш да дадеш линк,че мноо искам пак да я гледам Мноо ме изкефи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 сега ме разцепва новата реклама на Рексона "Дори в най-екстремните ситуации" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 mene edno vreme mnoo me kefe6e reklamata na Kapi. Onaq s petela i onq oligufren deto stava ot sun Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Аре ако я имаш да дадеш линк,че мноо искам пак да я гледам Мноо ме изкефи ! <{POST_SNAPBACK}> дай email на PM и ще ти я изпратя, около 1 МБ е, с не много добро качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Говорех ви за тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.