Runner Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Днес гледах една реклама на MasterCard и за малко да падна от стола. Рекламата може да си свалите от тук. Предлагам, в тая тема да се 'обсъждат' и други рекалами, но нека има някакъв подбор, да не се дават всякави реклами, ами такива, които са направили много силно впечатление на човека, който ги е гледал. Edit: Мерси Taz, хаха, явно ми се спи повече от колкото си мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Става - аз нямам нищо против! Рекламката е много добра!!! Ха, ха, ха!!! Ето ви и една страничка с доста такива готини рекламки - ФТЛ - Links: Cool Commercials Runner: Само една забележка - рекламата е на MasterCard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Вижте и това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 като се има предвид, че: "no animals was hurt in the makin" ама както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Еее, rasco, помолих само за смешни реклами. Ако някой друг пусне такива отвратителни реклами, ще помоля да затворят топика. Баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 ааахахахаахаахха тая реклама с мастъркарда ма разби направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Еее, rasco, помолих само за смешни реклами. Ако някой друг пусне такива отвратителни реклами, ще помоля да затворят топика. Баси... ква отвратителна реклама? я дайте и аз да я видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 ква отвратителна реклама? я дайте и аз да я видя. Въпреки, че Runner не я хареса, на мен много ми допадна и смятам, че може да остане в тази тема! Ето ти и въпросната "отвратителна" рекламка - Ford Sportka А това е другата - Ford Sportka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 A nqkoi da znae otkade moga das i drapna palni reklami na pepsi cola naprimer tazi s beckam kadeto rita edna topka kam nqkva jelqzna vrat i padat butilki s pepsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Примерно на Пепси.... ТУК!!!! А ако си пуснеш и един SEARCH - като този - тук, няма да е никак зле! Благодаря ти! EDIT: Моля - за нищо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Примерно на Пепси.... ТУК!!!!А ако си пуснеш и един SEARCH - като този - тук, няма да е никак зле! Благодаря ти! <{POST_SNAPBACK}> ne o4akvah da ima reklami na pepsi v warez mersi vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 За мен наи-яката реклама е тази на Shaker club . Сещате ли се - 101,101,101,101,101..........102 :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Супер яка реклама(на мастеркард) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamba Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 На мен ми харесват рекламите на Red Bull.Намерих и сайта(с клипчета),но имам проблем със свалянето.Правени са на Flash. Red Bull ти дава крила. ПП.Нещо немога да се оправя с Flash Save 1.21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 То и има и по лесен начин да за намиране на яки реклами. Гледайте рекламна пауза по канал 1 в събто към 10-11. Пълно е с смени реклами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 daaaaaaaaa, gledaite i btv sled vot na doverie tam su6to sa sme6ni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Случайно някой да знае от къде мога да си дръпна оная реклама със щъркелите едит: Ето от тук. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Случайно някой да знае от къде мога да си дръпна оная реклама със щъркелите <{POST_SNAPBACK}> Ето от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Можете ли да ми намерите две реклами: Fanta - bamboocha Pepsi - pepsi twist Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ауе на мене тия предизборните агитации са ми по-сме6ни от рекламките , така ако некои мое да ми даде линк.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аве незнам дали се сещате има едни реклами нещо от рода "който не гласува остава другите да говорят вместо него..." та ще може ли ЛИНК???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Хахах-има една реклама,заради която каквото и да правя се спирам пред телевизора....наа...КАПАЧКИ РОСИ...."Тъзи година намерих едни капачки-"Роси"-много добре дръпват..... ХахХахАХАхАХ-не знам дали се сещате,ама рекламата е просто....абе "кърти мивки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз мноо се смях на една рекламка. Нз дали някой я е гледал. Става вапрос за едно лапенце. Значи то отива до една машинка........ Обаче то нали е лапенце и е малко. Пуска си стотинки ( центове ) и си взима две кутийки кока-кола и..........................оставя ги на земята..............качва се въху тях...........и най-отгоре натиска копченце където пише с ГОЛЕМИ букви " PEPSI " Еми незнам ако някой я е гледал ама рекламката наистина ме нокаутира. МНОООООООООО яка ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз мноо се смях на една рекламка. Нз дали някой я е гледал. Става вапрос за едно лапенце. Значи то отива до една машинка........ Обаче то нали е лапенце и е малко. Пуска си стотинки ( центове ) и си взима две кутийки кока-кола и..........................оставя ги на земята..............качва се въху тях...........и най-отгоре натиска копченце където пише с ГОЛЕМИ букви " PEPSI " Еми незнам ако някой я е гледал ама рекламката наистина ме нокаутира. МНОООООООООО яка ! ! ! и къде я гледа тая реклама? май не е по българска телевизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Т'ва не е ли незаконно да използват чужд продукт в рекламите си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.