Jump to content
BulForum.com

Реклами

Recommended Posts

Днес гледах една реклама на MasterCard и за малко да падна от стола. Рекламата може да си свалите от тук. Предлагам, в тая тема да се 'обсъждат' и други рекалами, но нека има някакъв подбор, да не се дават всякави реклами, ами такива, които са направили много силно впечатление на човека, който ги е гледал.

Edit: Мерси Taz, хаха, явно ми се спи повече от колкото си мисля. :D

Става - аз нямам нищо против! ;)

Рекламката е много добра!!! Ха, ха, ха!!! :lol:

Ето ви и една страничка с доста такива готини рекламки - ФТЛ - Links: Cool Commercials

Runner: Само една забележка - рекламата е на MasterCard :D

Еее, rasco, помолих само за смешни реклами. Ако някой друг пусне такива отвратителни реклами, ще помоля да затворят топика. Баси...

Еее, rasco, помолих само за смешни реклами. Ако някой друг пусне такива отвратителни реклами, ще помоля да затворят топика. Баси...

ква отвратителна реклама? я дайте и аз да я видя.

ква отвратителна реклама? я дайте и аз да я видя.

Въпреки, че Runner не я хареса, на мен много ми допадна и смятам, че може да остане в тази тема! Ето ти и въпросната "отвратителна" рекламка - Ford Sportka

А това е другата - Ford Sportka 2

A nqkoi da znae otkade moga das i drapna palni reklami na pepsi cola naprimer tazi s beckam kadeto rita edna topka kam nqkva jelqzna vrat i padat butilki s pepsi :wacko: :wir ;)

• 2 weeks later...

За мен наи-яката реклама е тази на Shaker club . Сещате ли се - 101,101,101,101,101..........102 :}

На мен ми харесват рекламите на Red Bull.Намерих и сайта(с клипчета),но имам проблем със свалянето.Правени са на Flash.

Red Bull ти дава крила.

ПП.Нещо немога да се оправя с Flash Save 1.21.

То и има и по лесен начин да за намиране на яки реклами. Гледайте рекламна пауза по канал 1 в събто към 10-11. Пълно е с смени реклами.

• 7 months later...
  • 3 months later...

Аве незнам дали се сещате има едни реклами нещо от рода "който не гласува остава другите да говорят вместо него..." та ще може ли ЛИНК???? :)

Хахах-има една реклама,заради която каквото и да правя се спирам пред телевизора....наа...КАПАЧКИ РОСИ...."Тъзи година намерих едни капачки-"Роси"-много добре дръпват.....

ХахХахАХАхАХ-не знам дали се сещате,ама рекламата е просто....абе "кърти мивки" :)

• 2 weeks later...

Аз мноо се смях на една рекламка. Нз дали някой я е гледал. Става вапрос за едно лапенце. Значи то отива до една машинка........ Обаче то нали е лапенце и е малко. Пуска си стотинки ( центове ) и си взима две кутийки кока-кола и..........................оставя ги на земята..............качва се въху тях...........и най-отгоре натиска копченце където пише с ГОЛЕМИ букви " PEPSI "

Еми незнам ако някой я е гледал ама рекламката наистина ме нокаутира. МНОООООООООО яка ! ! ! :punk :punk :punk :punk

Аз мноо се смях на една рекламка. Нз дали някой я е гледал. Става вапрос за едно лапенце. Значи то отива до една машинка........ Обаче то нали е лапенце и е малко. Пуска си стотинки ( центове ) и си взима две кутийки кока-кола и..........................оставя ги на земята..............качва се въху тях...........и най-отгоре натиска копченце където пише с ГОЛЕМИ букви " PEPSI "

Еми незнам ако някой я е гледал ама рекламката наистина ме нокаутира. МНОООООООООО яка ! ! !  :punk  :punk  :punk  :punk

и къде я гледа тая реклама? май не е по българска телевизия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...