nelimsm Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 купуван е отдавна но не е употребяван. не знам колко литра е вероятно 80 ако се съди по големината. ще кача снимки като ида до село и го снимам. който има дърва на село може да му свърши работа. цена 99 лв. СНИМКА 1 СНИМКА 2 СНИМКА 3 ModEdit: За писането само с главни букви и за това, че снимките се поместват единствено в първия пост на темата - в правилата е написано пределно ясно. За да не затривам темата, преместих снимките тук и изтривам поста с Caps Lock-а, но следващият път може и да не ми се мести. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phiz Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Определено ще свърши работа, но ще трябва някоя друга снимчица. Точно такъв ми трябва за зимата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phiz Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 По всяко време на тел. 0897 928 863. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 продаден, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.