cmdj7 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Здравейте ! Търся някой от горенаписаните модели мобилни телефони на NOKIA в изрядно техническо състояние и добра визия ! Окомплектовката не е от голямо значение ,а кодирането му към определен оператор ще елиминирам ,но ще бъде за сметка на парите ,които дам за телефона . Ако имате такъв ,ще съм благодарен да ми изпратите и някоя автентична снимка на апарата и цената ,която желаете на е-майл livanov@abv.bg . Основният проблем при двата модела е слайд механизма - нищо ,че са създадени по крадена извънземна технология от 1947 ( гр.Розуел ,САЩ ) и те си имат кусури ,но това се оправя . Цената за правилата нека е 60.00 лева ,но пращайте предложенията на лични тук или на горепосоченият е-майл . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 8910i - състояние уникално, пълен пакет, работи с всички оператор. Телефона не е ползван поне от 3г. така че очаквам предложението ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Тъй като "cmdj7" остана с пръст в Г*З и си няма все още такава NOKIA ,а само оригинална стойка закупена от обява тук ,продължава да търси ........на по-висока цена ,а за правилата нека е 70.00 лева ( а Вие ми пишете с предложения ) ! Информация и условия са посочени в първият ми пост ! Нека Силата бъде с Вас и дръжте на Джедайската си дума ,а не хвърляйте само кьорфишек без отговор ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_dog88 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Продавам нокиа 8910 в мн.добро състояние със сменен лентов кабел,слушалка и микрофон,панела е в перфектно състояние,целия с карбоново фолио,работи без никакви забележки!Ако си заинтересован дай някакво предложение за цена!Можеш да пишеш и на мейл the_buisnes@abv.bg http://crazydog88.snimka.bg/arts/nokia-8910-carbon-arte.611050.24470684 Снимките са с лошо качество,пиши ако те интересуват да правя още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.