XC^^The_Devil^^ Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 na4i prodavam dve klaviaturi ednata e BTC model 5197 eto prilagam snimka snimka ----------------------------------------------------------------------------------------------- bezi4nata klaviatura e marka TCM nosenami e ot magazin kvazer elektroniks ne ot sklada na TCM eto i snimki na neq snimka1 snimka2 snimka3 snimka4 varvi si s disketa s s driveri za multimedinite butoni na ji4nata klaviatura i tarsa 8lv na bezi4nata 22lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Za bezi4nata klaviatura davam 12 lv vednaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 moga da smakna do 20 po dolu ne se pak e bezi4na i lovi mno pove4e ot 3 m prez 3 steni ot terasata si komandvam pc to Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Klaviaturata q biva.Bih dal 20kinta ama me interesuva s kvi batterii ba4ka i kolko iskarva s tqh.A i dali signala e stabilen, da ne stava taka ,4e da prekasva ot razni smu6teniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 na4i ba4ka s 2 baterii AAA baq vreme karat stot v na4aloto kat i slojih edni mnoo iztosteni i karashe dosta nqma nikvi smusteniq pone az ne sam zabelqzal i 2 te key board ba4kat na 6 taq moita det si mi e i drugata deto q prodavam prosto 2 borq mi stanaha ednakvi i q sell drugata no do sega nikvi probs pi6i pm ako ste q zimash Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 na4i ba4ka s 2 baterii AAA baq vreme karat stot v na4aloto kat i slojih edni mnoo iztosteni i karashe dosta nqma nikvi smusteniq pone az ne sam zabelqzal i 2 te key board ba4kat na 6 taq moita det si mi e i drugata deto q prodavam prosto 2 borq mi stanaha ednakvi i q sell drugata no do sega nikvi probs pi6i pm ako ste q zimash <{POST_SNAPBACK}> Ехххх ама си сладур Защо непоясняваш на хората"купувачите" , че тази безжична клавиатура е със немска подредба на клавишите? .Ако не си забелязал обърни внимание на клавиши "X", "Z" .... и още един...два дето са край ENTER-a .Ако си мислиш , че със размяна на местата им се получава ОК....прав си НО...... почти.Клавишите имат скосение и като им се разменят местата започват да стърчат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Ехххх ама си сладур Защо непоясняваш на хората"купувачите" , че тази безжична клавиатура е със немска подредба на клавишите? .Ако не си забелязал обърни внимание на клавиши "X", "Z" .... и още един...два дето са край ENTER-a .Ако си мислиш , че със размяна на местата им се получава ОК....прав си НО...... почти.Клавишите имат скосение и като им се разменят местата започват да стърчат . <{POST_SNAPBACK}> batko32 prav si ama i taka se svikva na men li4no mi trqbvashe 2-3 dena i si sviknah da si pisha nistro e 4ee s nemska podredba ve4e ne go zabelqzvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 ji4nata ako i zemesh 3-4$ e zimam vednaga! ili 6-7 leva ?! ploska li e sravnitelno nqkva ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Abe njakoj deto e po-najasno s TCM klaviaturite da kaje kak da ja pusna...pls! Vzeh si 2 br. ot sklada im, obache ne moga da napravja vrazka mejdu sendera i keyboard-a. Razmenih im senderite - sashtata rabota. Razgledah gi da njamat njakade prevkljuchvatel za razlichni kanali - ne vidjah takova neshto. Instalirah-deinstalirah driveri - nishto Inache sendera svetva s vsichkite diodi pri startirane, koeto me navejda na misalta, che raboti. Dajte njakakav help, please! Blagodarja predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Abe njakoj deto e po-najasno s TCM klaviaturite da kaje kak da ja pusna...pls!Vzeh si 2 br. ot sklada im, obache ne moga da napravja vrazka mejdu sendera i keyboard-a. Razmenih im senderite - sashtata rabota. Razgledah gi da njamat njakade prevkljuchvatel za razlichni kanali - ne vidjah takova neshto. Instalirah-deinstalirah driveri - nishto Inache sendera svetva s vsichkite diodi pri startirane, koeto me navejda na misalta, che raboti. Dajte njakakav help, please! Blagodarja predvaritelno! <{POST_SNAPBACK}> zna4i kato obarnesh keyborda ot dolu i sendera otdolu imat edini cvetni lepenki i na dvete trqbva da e ednakav cvqt za da ba4aka akakto trqbva ina4e za tova ne ti raboti rosto na raz<li4ni 4estoti ba4ka tova ti e porblema i key board si trragva bez nikvi driveri driveri moje si gi ka4ish samo ako iskash da si promesnish kvo da startirash ot multimedinite butoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 10X za infoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 nova cena na bezi4nata 18 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 up nikoi li ne tarsi keyboard super qki sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 nova cena na bezi4nata 15 lv i na ji4nata 5 lv aide savsem bez pari za ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 18, 2004 Author Share Posted July 18, 2004 ai na ji4nata 4 lv bezi4nata s ostava 15 de ste namerite bezi4na keyboard 4isto nova za 15 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Thank na 'XC^^The_Devil^^' otnovo za infoto, a onia levaci ot TCM nishto ne mi kazaha za lepenkite s cvetovete Kakto i da e: Imam 2 chisto novi klaviaturi sas senderi, koito se okazaha s razlichni cvetove na lepenkite, sirech - na razlichni chestoti. Ako njakoj mi predloji sender deto e na chestotata na njakoja ot klaviaturite, a moje i klaviatura deto e na chestotata na njakoj ot senderite - shte mu podarja drugata klaviatura + sendera.....na men edna mi stiga...samo da raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 vse oste se prodavat i dvete klaviati na ji4nata i tarsa 4 lv na bezi4nata 15 lv - 4isto nova e v kutiq ot magazin kvazer sa mi q davali Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 10 лв. от мене едит: безжичната е купена Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 aide narode beji4nata e prodadena samo 4 lv za ji4nata ai zimaite q zastoto samo prah sabira tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Абе ти хубаво ги продаваш,ама да си забелязал,че ТСМ клаеиетурата е от немските.При тях е разменено мястото на "Y" и "Z".Бая се буркат през първата седмица. Иначе викаш 22 лв.Абе тя си е практическинова.Ще видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 Абе ти хубаво ги продаваш,ама да си забелязал,че ТСМ клаеиетурата е от немските.При тях е разменено мястото на "Y" и "Z".Бая се буркат през първата седмица. Иначе викаш 22 лв.Абе тя си е практическинова.Ще видя. <{POST_SNAPBACK}> ami ako pro4etesh cqlata tema ste vidish 4e i drug e pisal tova kolkoto do bezijnata keyboard ve4e e prodadena Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 i 2 te keyboards sa prodeni please close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.