BlackAdder Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Здравейте. Имам следния странен проблем с моето hp. Без видима причина дисплея прекъсва и става черен, а лаптопа си работи. Диодите светят, вентилатора също работи както и подсветката на дисплея. В около 20% от случаите, картината премигва и се възстановява след около 3-4 секунди. В повечето случаи обаче се налага да го спирам по трудния начин със задържане на power бутона. Най-важното което съм забелязал е, че това се случва САМО КОГАТО ЛАПТОПА Е НА ЗАХРАНВАНЕ. Ако се използва НА БАТЕРИЯ ПРОБЛЕМА ГО НЯМА! Друго интересно нещо което съм забелязал - картината от време на време премигва (дори когато зарежда и се вижда логото на HP) все едно близо до лаптопа звъни GSM. До сега установих със сигурност че не е от прегряване (изчистен е, пастата е сменена и в момента държи много добри температури), не е и от РАМ-а, тъй като пробвах с друг. А и още нещо интересно - най-често прекъсва по този начин когато свалям нещо с висока скорост. Ако тръгна да дърпам торент задължително прекъсва след 1-2мин. Та за това сега винаги когато тегля нещо махам захранването и оставам само на батерия докато се дръпне(пробвах и с друго захранване но ефекта беше същия). Ще се радвам, ако някой даде идея от какво може да е. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.