dontonipz Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Така момчета трябва ми програма по математика която като напиша задачата да ми е решава и аз следователно да гледам как е решила програмата и да е науча.Задачите са такива както са на матурата за 12 клас или кандидат студенските изпити ( които са еднакви с матурата).Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 А програма по Български език не ти ли трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Така момчета трябва ми програма по математика която като напиша задачата да ми е решава и аз следователно да гледам как е решила програмата и да е науча.Задачите са такива както са на матурата за 12 клас или кандидат студенските изпити ( които са еднакви с матурата).Благодаря предварително. Toчно това е за теб. Обхваща и материала след дипломиране... Сравнително евтина (около 2000 паунда) и сравнително лесна за боравене (в сайта ще намериш и препратки за книги за работа с нея). Аз лично я ползвам от 3-ти клас и съм много доволен. http://www.wolfram.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontonipz Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Toчно това е за теб. Обхваща и материала след дипломиране... Сравнително евтина (около 2000 паунда) и сравнително лесна за боравене (в сайта ще намериш и препратки за книги за работа с нея). Аз лично я ползвам от 3-ти клас и съм много доволен. http://www.wolfram.com/ мерси ще я пробвам. Не не ми трябва програма по български само по математика Link to comment Share on other sites More sharing options...
simens123 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Wolfram MathematicaИска регистрация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Някой май не усети иронията. И не разбирам кво ви мъчи тая математика. Алгебрата е елемтарна, геометрията всичко се свежда до правоъгълни триъгълници или подобни такива. Едит: Да се предлага mathematica за решаване на задачи на ниво матура , не че няма да се справи, просто научаването да се работи с нея е по трудно от прочитането на 3-4 учбника 8-12 клас. А можеше да се предложи и mathlab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazara_pld Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 College Algebra Solved Personal Algebra Tutor Algebra Solver Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Някой май не усети иронията. И не разбирам кво ви мъчи тая математика. Алгебрата е елемтарна, геометрията всичко се свежда до правоъгълни триъгълници или подобни такива. Едит: Да се предлага mathematica за решаване на задачи на ниво матура , не че няма да се справи, просто научаването да се работи с нея е по трудно от прочитането на 3-4 учбника 8-12 клас. А можеше да се предложи и mathlab. Математика не се учи с гледане как някой решава задача. Решението е финалната, "кръчмарска" сметка накрая, израз на логическото мислене преди него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Имам предвид, че да се ползва Mathematica или Mathlab за тези цели е все едно да стреляш с базука по мухи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.