dylgia1 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 здравейте ,проблема ми е следния видеокартата си работи и като пусна игра която не иска никакви сериозни ресурси ми забива трябва да се върна в widnows с бутона от клавиатурата и след което да се върна в играта така пак няколко минути и забива от каквоможе да е Video card Nvdia 8400GS 512MB Ram 1GB DDR2 500GB HDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Прегряваща видеокарта вследствие повредил се (неработещ по спецификации най-общо) вентилатор, или отлепил се кулър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkadrev Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Здравейте, Занчи картата е изчистих махнах охлаждането сложих нова паста и пак го прави проблема а гледах кондезаторите не са надути А по еверест температурата е нормална Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 probvai s drugi draiveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylgia1 Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 probvai s drugi draiveri Мерси аз пробвах с други драйвери но стигна до извода че работи най-добре с драйверите от диска си Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Имам подобен проблем и се чудя какво да правя.Компютъра ми е на 2 месеца. Видеото ми е Inno 3D Nvidia 9600GT 512mb . Пускам си NFS Most Wanted и ми забива и иска рестарт и так 3-4 пъти докато зацепи.Иначе после няма проблеми като тръгне. Сега свалих нови драйвери да пробвам,но какво да правя ако не става? Свалих от сайта на производителя последни драйвери и пак същото? От какво може да е ? Процесора ми е интел и3 и имам 4гб рам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Захранването може да се дъни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Може, то е заедно с кутията - Атх 460вата. Също като си пусна HD филм ми зацепва картината! Как да разбера от какво е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Може, то е заедно с кутията - Атх 460вата. Също като си пусна HD филм ми зацепва картината! Как да разбера от какво е ? Взимаш от някъде захранване за което се знае че е стабилно и тестваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Дадох картата за диагностика и евентуално ремонт или замяна,но проблема определено беше от нея.Сега съм с вградената в дъното видео карта и нямам проблеми.Даже игрите си играя без проблеми Чакам да ми се обадят от сервиза да видим какво ще стане с другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.