Jump to content
BulForum.com

SANYO M-9922L ............... когато стереото бе истинско и аналогово

Recommended Posts

Здравейте ! Поради това ,че до седмица пристига новата ми придобивка чрез познат ,пътуващ до Германия - SHARP-GF800Z ,ще Ви предложа един от старите си радиоапарати от 80-те години - SANYO M 9922L ,който не ми се дава ,но заедно с още един ще направят място на голямата "щайга" ,която отдавна издирвах ....

Имам перфектен SHARP GF-939 ,но без тонколоните - просто едната колкото и да е пазен е била изтървана и лошо счупена ,а другата ...??? и този 800 ще компенсира липсата на класен модел от марката ( искам и GF-7x7 ,ноооо... ) в колекцията ми .

Радиокасетофона е в изрядно техническо състояние ( никога не съм го тествал на ЗАПИС ,но съм убеден ,че е изряден и там ) !!!

Визуално е с нормални следи от употреба с оглед на възрастта си и пластмасовият корпус !В единият заден ъгъл има малко засъхнала течност (бяла) ,като вар ,но не е вар ,а и ацетон не е ,че няма следи от разядено - мъчих се да го отстраня някога ,но не успях ,а и не се вижда ( показано е на едни от последните снимки ) !

Радиокасетофона е стерео и прави стерео записи !!!

Радиокасетофона има изход за слушалки ,изход за външни тонколонки ( 6-8 Ома ) ,вход за микрофон ( стерео ) и "петица" конектор за линеен ВХОД /ИЗХОД .

Когато го взех преди 5-6 години го почистих основно отвътре ,смазах механиката ,почистих главите и подмених ремъка задвижващ брояча !

Не съм сменял лентодвижещи ремъци ,но вчера си пуснах една касетка и бе пак ,както и преди години !

Говорителите са оригинални 4 Вата /6 Ома ,немокрени и със здрава ,непрекъсната /изгнила работна повърхност !

В комплекта е с кабел за ел. мрежа !

Ще го дам от сърце на хора с носталгични настроения по добрата стара техника от 80-те и началото на 90-те ,когато всичко се правеше да служи вярно дълги години и с максимално качество за налагане на дадените марки .....

Реални снимки ,набързо нащракани днес вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/sanyo-m-9922l.596236.23677118

Цената нека бъде 35.00 лева и надали ще бъде коригирана - аз ще дам над 170.00 левова равностойност за пристигащият SHARP и за стотинка не ще съжалявам за това ,което ще ми достави .........

Пратката ще бъде изпратена с ЕКОНТ ,грижливо опакована и с право на предварителен тест и преглед !!!

На предложения от типа "да ти дам 10.00 лева и доставка за твоя сметка за да те отърва от този "дъргел" " няма да отговоря ,колкото и да се старая да съм учтив и да спазвам добрият тон .........

Намира се в гр.Плевен !

За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .

ПРОДАДЕН !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...