Jump to content
BulForum.com

Q si daite malko info za PC-tata :))

Recommended Posts

Ami da vi kaja mashinkite tuka sa dosta qkichki tuj kato vsichki sme useri s kabelen internet, a shtom imash da si pozvolish pone 66lv na mesetz znachi i pc shte imash svqstno :) prav li sum? :)

P.S Toku shto uspqh da si overclockna CPU-to na 2.8 Ghz :)) temperaturata na qdroto e 50 gradusa ama ne zabiva :)))))))

tva kolko fsb pravi 4e ne mi se smqta... i kakvo to4no ti e MB-to i s kakuv cooler si?? teq P4 nosqt baq na OC

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

TQ, FSB to stava na 157 Mhz quad pumped - 628 :))) koeto naistina e mnogo stranno, no bi trqbvalo da e taka tuj kato vsichkite pentiumi sled 2.4 vkljuchitelno sa na 533 mhz fsb (133x4) v www.anandtech.com ima tochno statiq kak stava tova. Dunoto mi e Gigabyte 845E ili neshto takova, coolera e Titan w6tb abe dosta golqma tuhla e :))

Sonic ako iskash shte ti zapisvam za 1lv diskcheta :)))) s nositelq vkljuchitelno :)

TQ, FSB to stava na 157 Mhz quad pumped - 628 :))) koeto naistina e mnogo stranno, no bi trqbvalo da e taka tuj kato vsichkite pentiumi sled 2.4 vkljuchitelno sa na 533 mhz fsb (133x4) v www.anandtech.com ima tochno statiq kak stava tova. Dunoto mi e Gigabyte 845E ili neshto takova, coolera e Titan w6tb abe dosta golqma tuhla e :))

ne razbrah koe tuk e strannoto ?

Sonic ako iskash shte ti zapisvam za 1lv diskcheta :)))) s nositelq vkljuchitelno :)

Хех супер :).... В кой квартал си ?

workstationa mi e:

intel 80386sx

4MB RAM

40MB ibm hdd

oak technologies pga/cga/vga/ega compatible video controller

12" cga monitor noname

...skoro shte se upgradevam na

amd 486dx4/100MHz

16MB EDO RAM

120MB Western digital hdd

1MB trident SVGA

14" vga/mono Tatung

:P

Weasel, da znaesh az imam kato tvoeto PC :) ama mu vikam organaiser :)

Ako iskash moje tuka da napravim edin fond da ti upgradenem PC-to :)

Ehehehe Chocho sa izkaza da sabirame fond lud li si be az tuka si sabiram pari za 1 igri4ka (zaedno sas Sonic872 ) taka4e nema zanimavai stakiva gluposti :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...