Jump to content
BulForum.com

Q si daite malko info za PC-tata :))

Recommended Posts

Q kajete kakvi kompove imate (kojto ima de :)) i ako si gi znaete :))) shtoto i lameri ima deto ne si znaqt kakvo im e v kutiqta i nqkoq pechelivsha firmichka im e probutala overclocknati CPU-ta i te si mislqt che imat celeron na 1500 :)) ( za edin kon-kreten sluchaj govorq :))

1 CPU (procesor :)) - na kolko, celeron ili real Pentium, Duron ili real Athlon

2 RAM - kolko, SIM, DIMM SDram ili DDR

3 HDD - kolko GB (ili MB :)) na kolko oborota (5400, 7200) i na kakva ATA ( 33/66/100/133)

4 Video - kakva marka, MX ili pulna versiq ako e Geforce, s kolko pamet

5 i duno ako go znaete kakvo vi e :)

za ostanalite raboti nqma nujda te ne vliqqt na proizvoditelnostta na PC-to

TA, Znaete li kakvo imate pod kapaka :))))???

Mislq che shte e interesno da nauchim gore dolu s kakvi PC-ta e oborudvan sredniq gamer, home user itn...

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

1.AMD Athlon 1.4 GHz

2.256 RAM (odiknoven ama skoro 6a e 512)

3.40GHz Drugi neznam nesam sa interesuval ama e barzo

4.Geforce 2 MX 64MB (siga mi za sq)

5.Neznam

Znam kakvo imam pod kapaka Ne e zle za igri varvi all i ne s tolkova golqm cikal var6i mi rabota ;)

Monitor: 17" CTX pr711f

CPU: Athlon 1800+

MB: GigaByte 7VAXP

RAM: 512mb drr333 Kingmax

HDD: 40 gb Maxtor ata133 (s tendencia za oshte edin takyv za da gi vkliucha v RAID)

Video: GigaByte GeForce 2 GTS/Pro 32 mb ddr

Sound: SB Live value

Chakaj az taka i taka q pochnah taq tema i az da si pisha infoto :) malko me e sram de :)) ama karaj

1 Pentium 4 2.4Ghz na /533 mhz shina

2 512 DDR Ram /333 mhz

3 80 GB Maxtor 7200rpm ATA133 +20 GB Quantum + 3.2 GB Quantum (pazq si starite HDD-ta :))

4 Geforce 4 MX460 128MB DDR Ram

5 Gigabyte PE667 Mainboard ili neshto takova...

naskoro si napravih upgradecheto... veche 5ti upgrade ot 1996 godina nasam :))

huh men da me e sram da si kaja infoto be.. to 6a izlezna nai golemiq mizernik. ma6inata mi e na 2 godini (sled 1 mesec 6a gi navur6i) i v sravnenie s tezi koito sa opisani dotuk izglejda dosta skromna, no e dobre nastroena (i clock-nata :P ) i mi vur6i rabota....6te trqbva da iz4aka pone do proletta za upgrade

Guest Guest_Crexiser

CPU: Pentium 4 2.50 GHz

RAM: 512MB DDR

HDD x 2 : 80GB ; 50GB

VC: Ati RADEON 9000 Pro

MB: sha sa gramna ama neznam kva mi e !!!!! a ne me interesuva osobeno dunoto :P

Kefite me hora.

Pulnite mi dushata s teya iaki mashini :D

Az sram ne sram she si kaja harakteristikata na mashinata no da ne se smeete mnogo ;)

MBD: Acorp na 66Mhz (SHHhhhhtt)

CPU: Celeron na 333MHz ---> 417MHz (ne se podsmihvai vijdam te)

SDRAM:160MB

HDD: Maxtor 30GB(Moita gordost s 16Kb bad sektori)

FDD: Mitsubishi beshe no se razbi e sega karam bez flopi

Video: GeForce 2 MX400 32MB (s neizvesten Malaiziiski Proizvoditel)

Sound:Yamaha OPL3-SAx (Mnogo me radva shoto si slusham punkariikite prez neia , i koeto e po vajno gi 4uvam :D )

CD/RW:Teac 24/10/40(Na koiato dulja uveli4enieto na jobnite mangizi.S ruka na surceto moga da kaja 4e si e izcialo i napulno moia :)

P.S.

TQ---> Spoko 4oveko shte doide i nashia red sa Upgrade

:rolleyes: Za uspokoenie na BarCoder...i az sum zle otkum karuca, tova nqma znachenie, ako ne si zariben gamer :)

CPU: Intel Celeron 400Mhz izdut na 560 s ventilator za AMD 800

HDD: 30GB Maxtor + 10GB QUantum (i az si paza starite HDD :D )

VIDEO: Abit GF2 64MB/TV-out

MEM: 384 SD

MB: Intel 6lx9a (hubavo e da si update-vate BIOS-a :) )

tui kato dunoto e na 100Mhz shina, nqma nujda da kazvam ostanaloto na kolko raboti <_<

Guest 0xdeadc0de

PC1

MB: Asus TUSL2C

CPU: Intel Celeron 1.3Ghz

RAM: 256Mb PC133

HDD: 40Gb Quantum 7200 ATA133

VID: GeForce 256 (3D Prophet) 32Mb

PC2

MP: niakakvo s chipset VIA

CPU: Intel Pentium 90MHz

RAM: 48 Mb SIMM

HDD: 1.2Gb Quantum

VID: S3 Trio64V2 2Mb

Ako niakoi se pita za kakvo mi se vtoroto PC, neka probva da pusne povecheto igri ot http://oldgames.bgbest.net na neshto po-burzo :D

a ako niakoi puk me pita za kakvo mi e da igraia tezi arhaizmi - ami zashtoto sum izrastnal s tiah i zashtoto povecheto "gamer"-i dnes ne znaiat ot kude sa trugnali vsichki 3D Shooters, koi e bashtata na Heroes Of Might & Magic ili zashto starite RTS sa po-trudni ot suvremennite. Da ne govorim za namalenoto kolichestvo Adventure games poslednite godini i tova, che masoviat gamer ne znae shto e tva i ima li to pochva u nas (citat ot niakakvo gamer-sko spisanie tochno po povod tozi janr)

Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR

P.S.: niakoi beshe spomenal, che samo gamerite imali dobri mashini ... neka togava se probva da rabpoti na VisualStudio.Net na P90 i shte si pogovorim, dali za development ne triabva mashina pone kolkoto za igri.

Ami da vi kaja mashinkite tuka sa dosta qkichki tuj kato vsichki sme useri s kabelen internet, a shtom imash da si pozvolish pone 66lv na mesetz znachi i pc shte imash svqstno :) prav li sum? :)

P.S Toku shto uspqh da si overclockna CPU-to na 2.8 Ghz :)) temperaturata na qdroto e 50 gradusa ama ne zabiva :)))))))

mmmmda...za kabelniq internet si prav :)...66lv ne murdat...ama pone ima otkade da si gi izbivame - az pisha diskove nared...ako nqkoi tuk kaje, che nqma pisachka, puk ima kabelen net, prosto shte pukna :)...

Az puk iskam da sloja edin POD-topic...q sega vseki da kaje ot kolko vreme se zanimava s komputri i ot kolko vreme ima komputur vkushti i koi kolko puti e upgrade-val i kakvo ? :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...