Jackson_Fan Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Един бивш колега ми каза, че е ходил при някакъв чакръкчия, чийто кабинет бил някъде пред Брилянтин, но така и не успя да ми обясни къде точно. Някой запознат ли е за точното местоположение, че да не се налага да разпитвам хората там, че съм скептично настроен, че някой, който не го вълнува ще знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Колега , иди направо в Пазарджик и питай за Бай Иван Човека е оправил сума народ ... и известни личности са ходили ... и ние от простолюдието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 иди при паско мн е добър в като тръгнеш от ПУ и по улицата като завиеш на дясно към цар борис на 100 150 метра от дясната страна му е кабинета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Колега , иди направо в Пазарджик и питай за Бай Иван Човека е оправил сума народ ... и известни личности са ходили ... и ние от простолюдието... Аз съм ходил преди време при Акабалиев в Хасково, тогава имах проблеми с кръста и направо ме съживи. Известен е, ходи със спортни отбори по състезания и т.н., но сега имам леки проблеми с рамото и сякаш подценявам нещата, макар че май не бива! иди при паско мн е добър в като тръгнеш от ПУ и по улицата като завиеш на дясно към цар борис на 100 150 метра от дясната страна му е кабинета От ПУ тръгвам в посока центъра и завивам първата в ляво, така ли? Тоест, подминавам Енфие и другата в ляво, или не се ориентирам правилно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 иди при паско мн е добър в като тръгнеш от ПУ и по улицата като завиеш на дясно към цар борис на 100 150 метра от дясната страна му е кабинета От ПУ тръгвам в посока центъра и завивам първата в ляво, така ли? Тоест, подминавам Енфие и другата в ляво, или не се ориентирам правилно? Определено не се ориентираш правилно. Той човека дясно към булеварда е писал, ти за ляво говориш за след Енфие. Тръгваш от ПУ към центъра и първата пресечка, завиваш на дясно към булеварда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 оф, мани, не съм догледал вниателно. Благодаря, ще отида да видя какво ще каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Сподели после какви са ти впечатленията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 надявам се да са положителни. Разрових се в Гугъл и за Паско Райчев пише много обнадеждаващи неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hristokovachev Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Гарантирам че ще останеш много доволен от Паско,казвам го от личен опит.Всичките ми приятели ходят само при него след контузий,изкълчвания и т.н.Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.