netrootbg Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Май, май. Виждал ли си как работи iOS 9 на iPhone 4? iOS 9 го няма за iPhone 4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Прав си.Още по-зле.Говоря за онзи, който смени иконите към новия дизайн. iOS 7 ли беше или 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Прав си. Още по-зле. Говоря за онзи, който смени иконите към новия дизайн. iOS 7 ли беше или 8? Първоначално имаше забавяне, но излезнаха ъпдейти които го поправиха. И това беше преди 3 години почти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Не говоря за преди 3 години. Говоря за миналата седмица и за преди 5 месеца. "Анга, дай от твоя телефон да видя нещо в интернет, че моя е много бавен" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Аз просто споменах, че нещата не са толкова розови и определено не са "просто работи". Ако беше се ограничил с това щях да те подкрепя и да добавя от програмистка точка няколко псувни. Ама ти тръгна да правиш сравнения и да обясняваш други неща.. Не говоря за преди 3 години. Говоря за миналата седмица и за преди 5 месеца. "Анга, дай от твоя телефон да видя нещо в интернет, че моя е много бавен" Това с бавното съм го изпуснал, но имаше един ъпдейт, който счупи една камара функции. Освен това Епъл имат навика ей така да сменят разни настройки по подразбиране, да добавят нови неща и в следствие перфектно работеща програма да престане да работи. Което ако имаш call center и хора, разчитащи на телефоните си за да си вършат работата изведнъж всички полудяват и спират да работят и почват да питат къде е IT отдела и да искат да ги бият (черпят, да целуват ръце и т.н. само и само да се оправи проблема час по-скоро)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 През Itunes си купувам песни и др. , но ако се опитам да направя in app purchase ми изписва Your purchase could not be completed! Някакви идеи? Въвел съм си наново данните в Icloud, преинсталирах приложението, релогнах се в Itunes и не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Нещо свързано с 3д защита и подобни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Доколкото ми е известно не съм променял нищо от последния път, когато правих in app purchase. Видене, всичко е в хиляди пъти по-добре, отколкото при андроид Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Доколкото ми е известно не съм променял нищо от последния път, когато правих in app purchase. Пробвай да звъннеш на банката да ти кажат дали има някакви опити изобщо. Видене, всичко е в хиляди пъти по-добре, отколкото при андроид Чак пък хиляди пъти. Различно е, според мен по-малко лагва, въпреки, че не се мота много по-малко, но някак по-плавно изглежда преминаването, и е по-скоро анимация отколкото пъргавост. Менюто се скролира по-адекватно, докато при андроида някак "изостава" от пръста. Клавиатурата е по-зле и няма desktop. Но пък интерфейса на приложенията е някак по-стандартизиран, докато в андроид половината правят каквото си искат. По-добре е откъм приложения - по-качествени са - все пак developer-ския account струва $100/година и преди да влезне нещо в appstore минава през процес на одобряване, докато при андроид куцо и сакато качва без някой да гледа (махат само когато забележат че правиш мизерии). Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 едно питане за iphone 4s, с iOS 9.0.2 мисля, че беше(jailbreak-нат е) ... при опит да изтрия всичко(настройки, съдържание и т.нат.), при който ми искаше паролата в icloud, телефона не можа да възстанови до фабричното си ниво. ябълката премигва, в DFU режим стигало(на друг комп, не на моя на който съм правил backup) до 70% и толкова ... някакви идеи откъде се получава тоя проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Различно е, според мен по-малко лагва, въпреки, че не се мота много по-малко, но някак по-плавно изглежда преминаването, и е по-скоро анимация отколкото пъргавост. докато при андроид куцо и сакато качва без някой да гледа (махат само когато забележат че правиш мизерии). Анимацията е по-дълга. Еднакво бързи са. Засичал съм го лично на няколко пъти. И след като приложението е на екрана, има части от секундата, през които не можеш да цъкаш нищо. Примерно при Сафари, в тая част от секундата виждаш страницата, но като мине, страницата се презарежда. А за другото - от скоро се проверяват и Гугълските. Това не го пиша с цел сравнение или спор. Просто си дискутираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Пробвай да звъннеш на банката да ти кажат дали има някакви опити изобщо. Говорих с банката, изобщо няма опити, но което е по-странно имам към 10 блокировки от по 2 евро като всичко на всичко съм си купил 2 рингтона. Писах на съпорта на apple, ще имам отговор до 48 часа. Относно кое е по-добре, се пошегувах, на мен си ми харесва повече от андроид и толкоз. За всеки влак си има пътници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Купил си си рингтонове? Защо? Колко специални са тия рингтонове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Говорих с банката, изобщо няма опити, но което е по-странно имам към 10 блокировки от по 2 евро като всичко на всичко съм си купил 2 рингтона. Писах на съпорта на apple, ще имам отговор до 48 часа. Относно кое е по-добре, се пошегувах, на мен си ми харесва повече от андроид и толкоз. За всеки влак си има пътници. Само да те светна, че в момента сменям кредитната си карта, която банката ми блокира, защото някой се беше опитвал да тегли на ПОС в ..... Сан Пауло... Посмяхме се добре относно моята "бразилска екскурзия", но междувременно се изпокарах със съпорта на Лангейм, отхвърлиха ми картата и в Лекси, та разбрах как някой бе пропуснал да ми се обади, че картата е блокирана от мерки за сигурност. Купил си си рингтонове? Защо? Колко специални са тия рингтонове? Това само с Айфон може да ти се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Купил си си рингтонове? Защо? Колко специални са тия рингтонове? Даже не ги знам какви са, направих го за проверка дали не е в мен проблема вече съм пуснал refund за тях. В тая карта няма много пари, внасям в банката преди да си купя нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Само да добавя, след като писах на съпорта на ITunes, днес ми отговориха и проблемът е решен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 От любопитство - какъв се оказа проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 От любопитство - какъв се оказа проблема? Ми не ми обясни конкретно - I have made some changes to our end and now the issue is resolved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 някой знае ли как профилните снимки от вайбъра мога да ги синхронизирам с контактите на телефона, така че като ми звънят, да излизат точно тези снимки ... за фейса е ясно, ама за вайбъра не намирам начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Няма ,начин ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Значи в следващия модел на ябълката ще я има тази - За първи път в света на мобилните устройства и уникална опция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Надали ще я има !!! Много много не ги грее ... Какво има в андроид ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 В Андроид също я няма тая функция специално за Viber. Може с Фейсбук да се синхронизират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 В андроид има доста опции за синхронизация за разлика от iOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Не са чак толкова много. А и няма точно такава за синхронизация на снимките от Вайбър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.