Njakoj Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ами аз през годините съм имал стотици хобита Майка ми като види че се зан имавам с нещо ново ими вика "Това следващото ти хоби ли е? " Иначе ето най-дълго запазилите се: Радиолюбител съм.Кефя се да правя радиовръзки с целия свят. Имам си радиоуправляем самолет и от пролет до есен съм на поляната през почивните дни. Когато не съм на поляната през уикенда,съм по балканите.за съжаление ми оства все по-малко време... Обожавам да шофирам сам и надалеч но през ноща.Много е спокойно и отпускащо. Ходим с приятели всяка година за една седмица по Марица с лодки от Пловдив до Свиленград.Невероятно е! Електрониката ми е най-голямото хоби.Тя ми е и професия.А има ли нещо по-хубаво от това професията ти да ти е и хоби! Увлякох се.Спирам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Чета и съберам книги. Също и малко филателия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 igraq na kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Чета книги,ровя се из нет-а,и се лутам насам-натам......Какво му трябва още на човека??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ами аз пък си бъркам в носа и в ухото едновременно като няма какво да правя Много ве забавно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Хобито ми е да поркам като животно с приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Най-голямото ми хоби е да се правя на баровец по заведенията, а на второ място е да изкарвам лесни пари от балъци. Иска ми се да ми е хоби и да ми плащат докато не работя, обаче взе да става все по-рядко (по едно време ми беше). Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 moeto hobi e pluvaneto!obi4am da peq,da tancuvam i mnogo drugi ne6ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Накратко и моите хобита: Компютри,История,Футбол,Тенис,Музика,Кино,Момичета Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Планинско колоездене накратко MTB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 По ред на това по колко се занимавам с тях: 1. Интернет 2. Компютърни игри 3. ХТМЛ 4. Книги - фантастика и фентъзи 5. Колоездене (слагам го толкова назад, тъй като става само през лятото, но пък тогава не признавам друг транспорт - на що шофьори съм докарал инфаркт...) 5. Средновековни оръжия и брони 6. Писане на разкази (все не ги довършвам) 7. Електроника (в частност миниатюрни приемници и предаватели) 8. Миниатюрни и радиоуправляеми модели 9. Проектиране на разни механизми и джаджи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Az haresvam vsi4ko svarzano s Sporta, obi4am vsi4ki sportove a i gi umeq. Sasto taka i po4ti vsi4ko svarzano s computers, no te sa na vtoro mqsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Сбирам научно популярни филми и природи снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Хобито ми е главно футбола защото съм тренирал след това е излизането с приятели и на края PC-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.