Jump to content
BulForum.com

hobi

JOVANI

Recommended Posts

а тук няма ли някой който да има риби имам предвит аквариум с риби и такива раоти там миди ала бала аз преди имах ма умряха ся се зарибявам пак да си направя че си пазя един много луд аквариум и сиурно ще си купя малко раоти и ще си го направя както трябва!!!

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Моето хоби са компютърните игри

Кафета, купони ... не че е в графа хоби ама пък ме кефи :)

за спорт - баскетбол, малко тенис на маса когато има маса и хилки, малко футбол щото иска много усилия и мноо се цапам :)

за компютри - Линукс, PHP, малко C++, и малко игрички от време на време за разпускане - имам само 3 - билярд, револт и джаз джакрабит :)

и малко дигам :)

tova napravo e super zaribqvka po4ne6 li gi nqma otarvane:) :wacko:

ne e nujno da puskash post sled post zashtoto se vodi za spam i kato gledam dosta mnogo si pospamil ve4e sigurno ve4e sa ti slojili okolo 20%nakazanie za spam nedei burzai tolkova mnogo uspokoi topkata shte imash vreme da se izqvqvash

:devil :devil :devil

хмм ... то колко ли хобите не станаха вече. Едно време и аквариум имах (жалко че и на мен ми измряха ) и книги четях, даже баскетбол и футбол зарибявах. В момента единственото ми хоби е да не правя нищо по цял ден.

Освен да поджиткам час-два WARCRAFT

Обичам да обикалям по планините и да пътувам из страната, също така да чета книги, но за съжаление почти не остава време за тези удоволствия...

Аз съм по готвенето и старите филми! Ако на някой му трябва рецепта за някаква загадъчна манджа или лекция за живота и творческия път на Хъмфри Богарт, да се обади !

Ха със здраве!!!! :punk

Моето хоби са жените. :wub:

Иначе колекционирам монети.

яки женки :)

(нямам в предвид да вдигат по 120 кила от лежанка ...)

Az kolekcioniram chujdi moneti. Nqma znachenie dali sa novi ili stari. Ako nqkoi iska da razmenqme da pishe i  da kaje kvo predlaga i kvo tursi.

az imam nqkolko povtarqsti se neznam ot koi darjavi sa ako iska6 moje da napravim nqkva razmqna az se interesuvam ot tova koeto go nqmam :wacko: :)

Аз съм по готвенето и старите филми! Ако на някой му трябва рецепта за някаква загадъчна манджа или лекция за живота и творческия път на Хъмфри Богарт, да се обади !

Ха със здраве!!!! :punk

Кажи как се прави баварски крем и на колко година беше Хъмфри,когато изигра Казаблнка B)

kakvi po to4no ???-bulgarski,4ujdi,stari,upotrebqvani ili ne barani s raka???:)

Най-вече не барани с ръка, в кутийки със сетификат, имам почти пълна колекция от български монети, чуждите са по-малко. Старите ме интересуват също! Ако имаш предложение, моля на РМ.

• 5 months later...

Моето хоби е да се ядосвам на хорската простотия, да критикувам всичко, което ми се изпречи на полезрението, да драскам разни глупости на лист хартия (някои го наричат рисуване, но аз му викам на мойто драскане), да чета хубави книги... А и да правя редовни обиколки на магазините с цел да профукам всичко, което имам в джоба. :D

Ами най-вече хобито ми е да ядосвам нашите :P Иначе когато не се занимавам с това, обичам да играя футбол, да чета книги, чат пат ходя на фитнес, много ама много обичам да гледам филми. Такива работи :)

ОО яко става когато се съберем повечко хора и да отидем в "Френската гимназия" да поцъкаме 1-2 часа мач- това е много яко хоби.А иначе много е яко да си цъкаш пред компота и т.н. ...

Нъчииии аз имам няколко хобита:

1.Луд съм на тема пръстени

2.Колекционирам си яки кърпи за глави (рядко човек може да ме види без кърпа)

3.Обожавам да ловя риба

4.Играя баскетбол

5.Да се занимавам с музика

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...