Jump to content
BulForum.com

hobi

JOVANI

Recommended Posts

Ами да играя на компа, да слушам музика(понякога и двете неща едновременно), да чета книги, ако може някъде сред природата, малко html, иии разбира се да ходя на кино, по възможност със човек от противоположния пол които да не говори много много по време на филма.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Спямо това последното, моето е на светлинни години :) но накъде, назад или напред вие ще кажете :P Обичам много да пътувам, също така в последно време ми се струва, че писането на стихчета на английски ми се превръща в хоби. Това с компютрите вече не е хоби, то е част от ежедневието и май доста голяма част :(. И аз преди много играех тенис на маса и волейбол, но сега вече за второто е малко трудно да се организира нещо, а за първото ме мързи да ходя чак до Академик или някъде другаде, тъй като вече около блока ми няма тенис маса. Музика си слушам постоянно, но то това май не е хоби. Обичам и разходки в планината (гората), но през лятото. Това е, сигурно има още доста неща, но тези стигат за сега :rolleyes:

Фитнес, Футбол, Интернет, Да дразня съседите с музика (вчера си купих 110 вата колони :woot ), PHP, HTML и т.н.

Фитнес, Футбол, Интернет, Да дразня съседите с музика (вчера си купих 110 вата колони :woot ), PHP, HTML и т.н.

bravo na teb :punk i az dosta 4esto sigurno draznq sasedite s moite 200 vatovi pionnerki :wir

moito hobi e da se gu4a kato svinq s qdene da piq po mnogo da eba po mnogo i posle sled vsi4ko tova da si zapala edna cigara na terasata i da kaja ''Bah mama mu i denq" :punk  :punk

to kato 4e li sexa i to se qvqvq nai qkoto hobi stiga da ima jelae6ti ;) :D :wacko:

moito hobi e da se gu4a kato svinq s qdene da piq po mnogo da eba po mnogo i posle sled vsi4ko tova da si zapala edna cigara na terasata i da kaja ''Bah mama mu i denq" :punk  :punk

Пич,ти ме разби.Ти направо много ми харесваш.

Аз обичам ските. :P И още разни други неща,ама сега ме мързи да говоря за тях.Иначе са много интересни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...