ba4ostoi4o Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Може и подобно дъно но да може да работи с процесор амд дурон , ако някой има и вентилатор 60х60 милиметра 12V за процесора , което да не бръмчи ще е много хубаво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
groove Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Може и подобно дъно но да може да работи с процесор амд дурон , ако някой има и вентилатор 60х60 милиметра 12V за процесора , което да не бръмчи ще е много хубаво . имам да ти предложа подобно дъно ASRock K7VT4 с процесор AMD SEMPRON 2500 вентилатора мисля че е същият,може и поотделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba4ostoi4o Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 еми кажи ми цена направо за дъно процесор и охлахдане Link to comment Share on other sites More sharing options...
groove Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 еми кажи ми цена направо за дъно процесор и охлахдане 30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba4ostoi4o Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 взимам го казвай скайп , телефон което искаш де и утре да се срещнем някъде около ВХВП-то че там бачкам и да ги взимам . Ако имаш и диск с драйверите ще съм ти благодарен ако го дадеш . скайпа ми е stoi4o_hristozov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.