Jackson_Fan Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 До сега винаги съм тренирал по 2 мускулни групи на тренировка, като тренировките ми бяха 3-4 или 5 пъти в седмицата, в зависимост от ангажиментите ми. От три дни започнах нова схема на трениране. Ден 1 - Гърди 8 упражнения/ 4 серии/ опитвам се да правя между 8 и 6 повторения.Ден 2 - Ръце (бицепс 4 упражнения/ 4 серии/ 8 повторения, трицепс 4 упражнения/ 4 серии/ 8 повторения, предмишница 1 упражнение / 4 серии / докато мога Ден 3 - Крака 8 упражнения / 4 серии / 8 повторения Ден 4 - Рамо 8 упражнения / 4 серии / 8 повторения Ден 5 - Гръб 8 упражнения / 4 серии / 8 повторения След всяка тренировка правя 4 упражнения за корем / 10-20 повторения без почивка между упражненията и сериите (кръгово) / Ден 6 - Почивка Ден 7 - Почивка Търся покачване на мускулна маса, по възможност с трупане на възможно най - малко мазнини. Какво смятате? Глупост ли е, или може да има ефект. След първите 3 дни се чувствам доста добре, с мускулна треска, доста тонизиран, а на тренировка се изпотявам като никога до сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Аз мисля, че на тая програма би завидял всеки бодибилдър Честно не знам как издържаш да правиш по 32 серии на мускулна група Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.