drago Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Купих си го 2005 за умопомрачителните тогава 700 лева,Panasonic Lumix FZ 5,и съм много доволен от него као качество на снимки и всичко...днес го изтървах,и сега оптиката не се прибира и ми показва да махна капачето на дисплея,и не мога да правя снимки... Моля ако няко се е сблъсквал с тоя проблем,да пише,или къде да го дам на ремонт в Пловдив,и да знам че ремонта ще е кчествен ,а не днес за утре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Здравей колега имам същия апарат и мога да кажа, че прави страхотни снимки, за настройки и всичко е супер. Та на темата, мисля, че ремонта ще е скъп и в този смисъл един колега тук беше пуснал тема за продаване на такъв фотоапарат на цена от 110 лева последно. Подчертавам, че човека не го познавам и не сме никакви един на друг, просто ми се вижда добра идея човек да си купи работещ апарат на хубава цена, отколкото да ремонтира, пък и като знам в сервизите често работят хора, които не са много за доверие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 ще питам и ще преценя дали да го ремонтирам или да си купя новако не е панасоник,един канон същия клас съм харесалнаистина е хубав апарат...изтървах го 1 път за 6 години....и гледай кво стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 http://www.panservice-bg.com/m3_4.html - пращали сме няколко пъти фотоапарати и общо взето добре се справят момчетата пробвай при тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 15, 2011 Author Share Posted May 15, 2011 дали ще е скъп ремонта според теб?оптиката се прецака нещо,не иска да се прибира,иначе си работи,но като го включвах и изключвах се вадеше и прибираше оптиката,сега си седи и ми дава да махна капачето...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Ще е скъп ако ще трябва нова оптика/моторче на оптиката. Тогава се обезмисля ремонта, но няма как да ти го кажем ние така че питай в сервиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 дано няма..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.