krasi18 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Здравейте,без да искам си счупих накраиника от универсалното зарядно и сега няма как да го използвам .Ако някой има такова зарядно но го използва за друга марка лаптоп то този като за моя ше му е излишен.Не ми се дават пари за ново но то в краен случай и това ще стане..... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Здравейте,без да искам си счупих накраиника от универсалното зарядно и сега няма как да го използвам .Ако някой има такова зарядно но го използва за друга марка лаптоп то този като за моя ше му е излишен.Не ми се дават пари за ново но то в краен случай и това ще стане..... :ph34r: За тошиба има 3 варианта( актуални, за коита аз се сещам) кой по-точно или дай модела и модела на универсалното зарядно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 За тошиба има 3 варианта( актуални, за коита аз се сещам) кой по-точно или дай модела и модела на универсалното зарядно... Модела на зарядното е Тъндър TNB-90 home, а накрайника е за Toshiba Satelitte L40-18w,ако не мога да си намеря накраиник ще се наложи да взимам зарядно така че ако някой има нешо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Изнамери го в нета на какво прилича/размери. Мисля, че имам такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 Закупено е ново зарядно,моля някой от модераторите да затвори темата :beer: :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.