hellflame Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Нокията си я ползвам вече почти 2 години. Изключително добре свири и се чува винаги - това е първото, заради което го ползвах. Другото е че се чува много добре при разговор. Няма никакви проблеми по работата и. Единствено лош външен вид. За това цената е такава. Задния капак са му счупени няколко щифтчета и лесно пада, одраскан е тук там. По дисплея няма наранявания. ЦЕНАТА Е 110лв, като е възможен лек коментар на място. Офертата важи за днеска и утре до 17:00ч. Ако някой проявява интерес да ме стрелне или звънне на 0899 80 61 85 - Димитър скайп- dimitar_lazarov1612 но нямам много време да седя на него, за това по добре на телефона. Към комплекта влиза : оригинално зарядно и USB кабел за трансфер на данни. Картата с памет беше 8гб, но имам много информация на нея и мисля да си я запазя. Снимки http://hellflame.snimka.bg/other/nokia-5800.591744.23402621 Съжалявам за лошото качество, но в момента нямам по добър апарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellflame Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Продаден, темата е за затваряне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.