Jump to content
BulForum.com

купувам часовник

Recommended Posts

интересува ме някои знае ли къде се продава или продава ли такова нещо . прилагам няколко снимки какво търся : http://canada.snimka.bg/business/4asovnik.591662.23396359

приемам и други предложения от този тип искам нещо стилно и различно

интересува ме някои знае ли къде се продава ...

Ами като гледам снимките са свалени от DX - защо направо не си поръчаш от там? Надали ще намериш някъде другаде на по-ниска цена, а и там има огромен избор от часовници и повечето са в рамките на десетина долара...че и по-малко даже - за $6 дори има с тъч-скрин дисплей и калкулатор. :))

П.П. Като включим тези, дето си дал за пример, там има и много други подобни на тях, като този, този или този например...а има и доста по-извратени модели като този, този или този да речем...:laughing:

Ами като гледам снимките са свалени от DX - защо направо не си поръчаш от там? Надали ще намериш някъде другаде на по-ниска цена, а и там има огромен избор от часовници и повечето са в рамките на десетина долара...че и по-малко даже - за $6 дори има с тъч-скрин дисплей и калкулатор. :))

П.П. Като включим тези, дето си дал за пример, там има и много други подобни на тях, като този, този или този например...а има и доста по-извратени модели като този, този или този да речем...:laughing:

дааа първите 3 който си дал също много ми харесват. проблемът за да не ги закупя от там е че нямам толкова време за доставката да чакам. а цените са добри ,но някои ако има такива чудесйи бих платил и по висока цена (разумно по висока)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...