canada Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 интересува ме някои знае ли къде се продава или продава ли такова нещо . прилагам няколко снимки какво търся : http://canada.snimka.bg/business/4asovnik.591662.23396359 приемам и други предложения от този тип искам нещо стилно и различно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 интересува ме някои знае ли къде се продава ... Ами като гледам снимките са свалени от DX - защо направо не си поръчаш от там? Надали ще намериш някъде другаде на по-ниска цена, а и там има огромен избор от часовници и повечето са в рамките на десетина долара...че и по-малко даже - за $6 дори има с тъч-скрин дисплей и калкулатор. П.П. Като включим тези, дето си дал за пример, там има и много други подобни на тях, като този, този или този например...а има и доста по-извратени модели като този, този или този да речем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Ами като гледам снимките са свалени от DX - защо направо не си поръчаш от там? Надали ще намериш някъде другаде на по-ниска цена, а и там има огромен избор от часовници и повечето са в рамките на десетина долара...че и по-малко даже - за $6 дори има с тъч-скрин дисплей и калкулатор. П.П. Като включим тези, дето си дал за пример, там има и много други подобни на тях, като този, този или този например...а има и доста по-извратени модели като този, този или този да речем... дааа първите 3 който си дал също много ми харесват. проблемът за да не ги закупя от там е че нямам толкова време за доставката да чакам. а цените са добри ,но някои ако има такива чудесйи бих платил и по висока цена (разумно по висока) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.