MUSASHI Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Здравейте днеска реших да си почистя лаптопа при което съвсем нормално си складирах бол-четата и всичко беше ОК . Но при сглобяването и вече слагането на последния долния капак като бройка всичко излез на но сигурно просто съм сложих точно тези болчета някъде другаде където е трябвало по тeсни и не съм усетил . Та търся въпросните болчета или поне някои да ми каже откаде мога да отида да видя да си купя такива .My link ако трябва ще сложа снимки и на болчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Торкс ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Това в червеното, но няма значение какво е стига да може да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ми, имам ги...безплатни са..и 5 лева за намирането са ти необходими.. 032 991 264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.