peachlover Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Купувам кутия за външен хард 2.5" АТА на USB 2.0 От Пловдив съм. Пишете предложения в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Мога да предложа едно комбинирано решение, подходящо за 2.5" HDD с АТА интерфейс и възможност за свързване както през USB 2.0, така и през S-ATA, директно към дъното. Малко снимки, пък ще опитам да дам и разяснения: 1. Така изглежда, когато е монтирано в 5.25" ниша директно в компютърната кутия; Монтажа може да се извърши и в 3.5" отсек на кутията, като се ползва само малката приставка, която се вижда на снимката. Бутона който се вижда от дясно, служи за изваждане на основната кутия, в която се намира диска. 2. Те това са възможните звързвания, Самия диск се връзва към USB, а поставен в 3.5" приставка може да се свърже и към S-ATA конектор на дъното. 3. Самата основна кутия, както се вижда разработена от известната на всички ни фирма 4. Пълен комплект кабели, монтажни адаптери, крепежни елемнти и упътване. Има си и оригинална опаковка, която не съм снимал; Освен за пренос и съхранение на данни, този комплект е подходящ и за използване в настолни машини, като не е проблем да се инсталира OS на заделен дял от диска. Естествено, самата кутия, когато е свързана към S-ATA порт не поддържа Hot swapping and hot plugging, поради ниския си клас. През USB връзката, закачането и разкачането е възможно и при работеща машина, като се спазват някои изисквания. Май е туй. Цена - 25 лв. Пловдив. ПП: За разлика от ВС-Телешоп, нямам какво да предложа като бонус към нея . Отговарям като отличник на скайпа, ама по-късно през деня - надвечер и по нощите. EDIT: ...Бих могъл да те тероризирам ... Не преговарям с опасни типове За разделяне, просто не ми се мисли, 'щото останалите приставки са неизползваеми самостоятелно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Колега, благодаря много за поста! Джаджата ми харесва страшно много и като идея и като визия (има ретро облик). Аз обаче не използвам настолна машина (поне не само една), така че на мен няма как да ми свърши работа. Бих могъл да те тероризирам да я продадеш за по-ниска цена или само това което на мен ми трябва но определено не искам да го правя. Такова чудо дето прилича на касетофон от стар месецедес не е идейно да се разтурва Та моля следващите продавачи имайки предвид това, да предлагат компактни решения съобразени с нуждите ми а именно да ползвам един диск който ми остана свободен като голяма флашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Мога да ти предложа чисто нова кутия за 15 лева, ако те интересува пиши- снимка надали ще мога да ти пратя но може да го видиш на място от Пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.