Bocko92 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 здравейте, имате ли опит с магазините руски, мошеници ли са или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Абсолютно! Имам горчив опит от там и повече няма да стъпя при тях! Не казвам, че всички са такива, но за съжаление покрай сухото гори и мокрото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 5 или 6 телефона съм купувал от Руски (общо взето 1-2 магазина) последните 5-6 години. Досега без проблеми. Може би късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 И аз си купих един телефон от там.Преди 6 години....Все още го ползвам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 веднъж видях обява за iphone 3gs neverlock от щатите,ползван 10 дни,точно тогава си търсех . обадих се и отидох на бул.руски,знаейки че е измама на 90% ,защото в щатите всички са заключени към At&T (Освен да е купен от apple) ,като го видях,лошо ми стана,този неверлок беше с ipad овски бейсбанд,което ще рече ,че не му работи GPSа,ако не разбирах,щях да се насвиря яко,между другото момчето ми отговори че не разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.