Ivailolom Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 За предпочитане с повече джобове или място за аксесоари. Цената ще е договорна а за протокола - 20 лв. За връзка-най добре тук,на ЛС,ivailolom@gmail.com,skype-wertikal Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Оригинална на HP. На по-малко от година е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002PK5O8Q/ref=ox_ya_os_product Тази ще я връщам понеже взех онзи ден от техномаркет една на Targus за 60 кинта и тя ми харесва повече (пък и не мога да я върна поне не без много разправии). А с Амазон нямам проблем с връщането даже връщат и пощенските така че под 30лв не мога да ти я дам (6лв от мен затова че ми спестяваш разкарването до пощата) Чантата е чисто нова в оригиналното найлонче даже (т.е. разлепих найлончето да я разгледам и установя че другата ми харесва малко повече). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.