s_v Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Поради неуспеха ми и проблеми с контролните органи поради факта,че не сам платил на Емилия някоя си лиценс да продавам продукти на Swarovski Crystalized - продавам следните кристални джунджурий с Swarovski components, които ми служиха за мостра: http://svgroup.snimk...ed.589051.0.big Цени: http://dox.bg/files/dw?a=e08454e027 P.S. снимката не е една, кликнета върху нея за следващите P.S. На живо изглеждат доста по-добре, но няма как да го покажа чрез снимка. За контакти - Георги ; skype: S_V-Group ; тел. 0898624929 или на лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Имаш ли сертификати? Всички изделия на Сваровски имат. Имат и 2 годишна гаранция. Имам интерес към някои неща, но ме смущава ниската цена за изделия на Сваровски. Уточни и дали става въпрос за имитация или истински продукт. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Кристалите Сваровски ли са или със Сваровски елементи? Ако са чисти предполагам ,че и лебеда се вижда ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Кристалите Сваровски ли са или със Сваровски елементи? Ако са чисти предполагам ,че и лебеда се вижда ? Прав си колега .... с компоненти на сваровски са ...... галимацията е там, че каманите са купувани от завода на сваровски, без допълнителните пинчета за обеците или държачите на тези за колиетата .... при което се слагат допълнително ..... има хора които с това се изхранват в Чехия (купуват, правят, продават) а там законите са други така, че са под контрол ..... и съответно си имат сертификат за което ... и поради причината, че не са изцяло произведени от сваровски им е такава цената .... от година и нещо също така някои от заводите в Бохемия си плащат за да произвеждат този вид камъни по технологията Cristalized на Сваровски. Хубавото също така тук е , че може да си правиш всякакви модели обици и като цяло накити ... всичко зависи от въображението Също така мога да кажа поне за в Пловдив ...... за Гранда, халите и тн. ... където продават точно тези модели, че са едно към едно .... и съм почти напълно сигурен че идват от едно и също място Относно сертификатът ..... нямам но може да ми пратят ако там е проблема ..... гаранция няма .... ако има някои които разбира от кристали ... да заповяда да ги види , че не са стакларии или от пластмаса, а относно цената в Гранда или Халите (за в Пловдив) можете да се сетите от къде идва ..... преди 3 години когато се пробвах да продавам по магазините и щандовете аз също останах втрещен от наценката на тези .... също така и на Preciosata , която е чешка фирма и се явява като дъщерна на Swarovski... P.S. Относно гравирания знак (лебеда), за Сваровски не мога да бъда на 100% сигурен, но ако съдя по Preciosata, знак има само по фигурките, но не и по накитите, Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Цените за бройка или за чифт са? Преди време ми беше попаднал каталог на същите камани на някаква БГ фирма.Освен въпросните камани имаше и доста от колиетата, пръстените и гривните на сваровски.Цените бяха кажи-речи 1/2 от тези в онлайн магазина им в София, а за този който е в MALL Plovdiv 1/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Цените за бройка или за чифт са? Преди време ми беше попаднал каталог на същите камани на някаква БГ фирма.Освен въпросните камани имаше и доста от колиетата, пръстените и гривните на сваровски.Цените бяха кажи-речи 1/2 от тези в онлайн магазина им в София, а за този който е в MALL Plovdiv 1/5 моделите са изключително много ..... обявените цени на обиците са за чифт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Продадени: 4744/203 - и двата цвята 6202/5 - и двата модела 6106/89 - небесно син Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho75 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 4841/222 - са вече при мен ... благодаря за отношението на продавача Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Продадени: 4841/222 -червени 4841/222 - розови 4841/222 - последните от реда 5754/217 - пеперуди 6754/79 - златисто-кафява 4869/207 - синьо/розово 4841/222 - са вече при мен ... благодаря за отношението на продавача пак заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 Продадени: 4841/222 4841/221 - сини Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 23, 2011 Author Share Posted May 23, 2011 Продадени: 2520/246 - бял Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted May 29, 2011 Author Share Posted May 29, 2011 Временно свалени от продажба!!! P.S. до модераторите - моля не затваряйте темата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted June 5, 2011 Author Share Posted June 5, 2011 Отново в продажба. Наличните (останалите) модели с който разполагам може да разгледате на този линк : http://dox.bg/files/dw?a=7264a351b8 При закупуване на повече от 5 броя - 10% намаление При закупуване на всичко - 20% намаление (за в този момент - всичко за 630лв) Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 Всичко с 10% намаление до края на месеца независимо от количеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_v Posted August 22, 2011 Author Share Posted August 22, 2011 10% на всичко, без обеците - до края на месеца. Обеците в наличност няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.