Jump to content
BulForum.com

кристални камъни

Recommended Posts

Поради неуспеха ми и проблеми с контролните органи поради факта,че не сам платил на Емилия някоя си лиценс да продавам продукти на Swarovski Crystalized - продавам следните кристални джунджурий с Swarovski components, които ми служиха за мостра:

http://svgroup.snimk...ed.589051.0.big

Цени:

http://dox.bg/files/dw?a=e08454e027 P.S. снимката не е една, кликнета върху нея за следващите

P.S. На живо изглеждат доста по-добре, но няма как да го покажа чрез снимка.

За контакти - Георги ; skype: S_V-Group ; тел. 0898624929 или на лични

Имаш ли сертификати? Всички изделия на Сваровски имат. Имат и 2 годишна гаранция. Имам интерес към някои неща, но ме смущава ниската цена за изделия на Сваровски. Уточни и дали става въпрос за имитация или истински продукт.

Благодаря :)

Кристалите Сваровски ли са или със Сваровски елементи? Ако са чисти предполагам ,че и лебеда се вижда ? :)

Кристалите Сваровски ли са или със Сваровски елементи? Ако са чисти предполагам ,че и лебеда се вижда ? :)

Прав си колега .... с компоненти на сваровски са ...... галимацията е там, че каманите са купувани от завода на сваровски, без допълнителните пинчета за обеците или държачите на тези за колиетата .... при което се слагат допълнително ..... има хора които с това се изхранват в Чехия ;) (купуват, правят, продават) а там законите са други така, че са под контрол ;) ..... и съответно си имат сертификат за което ... и поради причината, че не са изцяло произведени от сваровски им е такава цената .... от година и нещо също така някои от заводите в Бохемия си плащат за да произвеждат този вид камъни по технологията Cristalized на Сваровски. Хубавото също така тук е , че може да си правиш всякакви модели обици и като цяло накити ... всичко зависи от въображението ;)

Също така мога да кажа поне за в Пловдив ...... за Гранда, халите и тн. ... където продават точно тези модели, че са едно към едно .... и съм почти напълно сигурен че идват от едно и също място :P

Относно сертификатът ..... нямам но може да ми пратят ако там е проблема ..... гаранция няма .... ако има някои които разбира от кристали ... да заповяда да ги види , че не са стакларии или от пластмаса, а относно цената в Гранда или Халите (за в Пловдив) можете да се сетите от къде идва ..... преди 3 години когато се пробвах да продавам по магазините и щандовете аз също останах втрещен от наценката на тези .... също така и на Preciosata , която е чешка фирма и се явява като дъщерна на Swarovski...

P.S. Относно гравирания знак (лебеда), за Сваровски не мога да бъда на 100% сигурен, но ако съдя по Preciosata, знак има само по фигурките, но не и по накитите,

Цените за бройка или за чифт са?

Преди време ми беше попаднал каталог на същите камани на някаква БГ фирма.Освен въпросните камани имаше и доста от колиетата, пръстените и гривните на сваровски.Цените бяха кажи-речи 1/2 от тези в онлайн магазина им в София, а за този който е в MALL Plovdiv 1/5

Цените за бройка или за чифт са?

Преди време ми беше попаднал каталог на същите камани на някаква БГ фирма.Освен въпросните камани имаше и доста от колиетата, пръстените и гривните на сваровски.Цените бяха кажи-речи 1/2 от тези в онлайн магазина им в София, а за този който е в MALL Plovdiv 1/5

моделите са изключително много .....

обявените цени на обиците са за чифт....

Продадени:

4841/222 -червени

4841/222 - розови

4841/222 - последните от реда

5754/217 - пеперуди

6754/79 - златисто-кафява

4869/207 - синьо/розово

4841/222 - са вече при мен :rolleyes: ... благодаря за отношението на продавача

пак заповядай ;)

Временно свалени от продажба!!!

P.S. до модераторите - моля не затваряйте темата.....

Отново в продажба. Наличните (останалите) модели с който разполагам може да разгледате на този линк :

http://dox.bg/files/dw?a=7264a351b8

При закупуване на повече от 5 броя - 10% намаление

При закупуване на всичко - 20% намаление (за в този момент - всичко за 630лв)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...