Jump to content
BulForum.com

Сравнение м/у Scientific Atlanta и Motorola SB5100

Recommended Posts

Моля по-запознатите от вас да си кажат мнението за двата кабелни модема + и -. В момента разполагам и с двата и се чуда кой да ползвам :) . В смисъл как се държат при зашумен или слаб сигнал, максимален траснфер, колко риадко се забиват :) и т.н и прочие.

Благодарности към всички

предварително

Az sam s Motorola 5100 i zasega njamam nikakvi oplakvania. Ne sam imal vazmojnost da probvam drugija, no spored men mnogo zavisi i na kakva tarifa si. Ako si na njakoja ot bavnite, mislja, che e vse taja kakav model shte polzvash, poneje imash dosta avans otkam maksimalna skorost. A pak otnosno zabivania, slabi signali i t.n. - 5100 dosga ne me e nervila. Ako ima njakoj na 1024 (local) i ima pogled i na dvata modela - da dava info. B)

Моторолата е последния модел което би трябвало да значи че е по-добър.

Обаче всичко си зависи от това кои се държи по-добре. И Сони се води най-добрата марка за телевизори ама и те имат издънки. Все пак са правени от хора. Едва ли някой може да ти каже със 100 процента сигурност кои от двата ще работи по-добре.

Тествай. Пробвай с Моторолата ако върви добре остави я, ако не сменяш и толкова.

Напоследък с профилактиката която се прави може да се поспори кой модем е по добър. :lol: Като цяло Моторолата се държи по добре.

Motorolata e po dobro kato marka i e po nov model.

това какво трябва да означава .. !? това примерно че Радеон 9200 Сe е по-нов от Радеон 9200 Про не значи ,че е по-добра ( за такова сравнение се сетих ;) )

по темата и аз съм с Моторола на максималния локал .. няма проблеми :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...