Jump to content
BulForum.com

Търся дъно на socket АМ2

Recommended Posts

На тази цена бих си взел от ЕРА, с 6 месеца гаранция. Нещо до 25-30лв. ако има - може да го взема.

Колега тези дъна в ЕРА са Refurbished - Дъна върнати за ремонт до производителя и затова цената им е такава!Подобни дъна продава също и една фирма в провадия "Pora4ai.com" и доста хора изреваха от там с видео карти и дъна които след 3-месечния гаранционен срок масиво загиват.В краина мсетка всеки сам си решава.

Guest Rumbata

Колега тези дъна в ЕРА са Refurbished - Дъна върнати за ремонт до производителя и затова цената им е такава!

Сигурен ли си?

Откъде имаш тази информация?

Сигурен ли си?

Откъде имаш тази информация?

Ами лекичко съм поразпитал колега , а и затова дъната са без каквато и да било окомплектовка дори и без задни планки.Поздрави

Ново дъно с 6 месеца гаранция няма. Минимум 24 месеца. Това, което ти предлагам, не е от ремонт и никога не е ходило на ремонт. Дъното е от стария компютър на дъщеря ми. Направих и един ъпгрейд, това дъно го гласях за други цели, ама се застоя много и по-добре да свърши работа на някой, отколкото да събира прах. Иначе мога да ти предложа същото дъно ново с две години гаранция и е версия 3, но е 90лв.

Едит: Да добавя - дъното е пълен комплект със задна планка и кабели.

Сега, никой да не се засяга. Не съм казал че дъната са нови. А и това че са ремонтирани не ги прави по-малко надеждни. Каквито и да са, нали им дават 6 месеца гаранция? Затова и цената им е такава. Един търси сигурност, друг ниска цена. За всеки влак си има пътници. Ще питам клиента на какво държи, качество, цена, гаранция? Ясно е че не може хем евтино, хем с дълга гаранция. Все пак ако има и други предложения - отворен съм за преговори. Не държа на комплектация, предполагам че всеки има в шкафа си солидно количество кабели и планки. А и от старото може да се ползват.

Сега, никой да не се засяга. Не съм казал че дъната са нови. А и това че са ремонтирани не ги прави по-малко надеждни. Каквито и да са, нали им дават 6 месеца гаранция? Затова и цената им е такава. Един търси сигурност, друг ниска цена. За всеки влак си има пътници. Ще питам клиента на какво държи, качество, цена, гаранция? Ясно е че не може хем евтино, хем с дълга гаранция. Все пак ако има и други предложения - отворен съм за преговори. Не държа на комплектация, предполагам че всеки има в шкафа си солидно количество кабели и планки. А и от старото може да се ползват.

Колега планките на всяко дъно са си специфични и са много малко моделите дъна чиито планки са сходни и пасват така че според мен не е маловажен този факт .Аз просто реших да ти кажа ,че риск при купуване на ремонтирано дъно си има и то не малак , но все пак ти си решаваш.Лично мое мнение е , че аз лично подобно дъно не бих купил(имам предвид отремонтирвано та било то и от прпизводителя) също тъка дъно без задна планка също не бих взел.Поздрави и успех

Да има PCI-e, DDR2, SATA. Да е без проблеми. 1-2 дена за тест е предимство.

ECS, SVGA+PCI-e, 2 DDR2, 2 SATA2, 4 дена за тест, 40 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...