Jump to content
BulForum.com

Стол "президентски"

Recommended Posts

Продавам малко старичък стол. Допреди ~3-4г. го ползвах, беше с пластмасова основа, която се счупи и тогава си взех нов стол.

След време ми попадна метална основа от стари столове, и тоя стол получи "шанс" за живот.

Мако старичък е, но заради основата (подобна основа бях продал наскоро (преди година) за около 30 лв), казвам цена 45 40 лв, с коментар :) . Основата не е перфектна, колелцата не вървят съвсем мазно, но поне е здрава. За сериозни казах ли че ще има коментар...

Снимка 1

Снимка 2

Снимка 3

Имам интерес към стола ... а и ако дадеш кординати къде мога да го видя и купя след огледа :rolleyes: ... пиши ми и на лична, че темата сигурно няма да мога да я следя.

с автора на темата си пишем от няколко дни и все нещо се случва, че не успяваме да се свържем за стола. Звънях ти в събота сутринта към 9 и нещо ... не ми вдигна. беше ми писал на лична, че ако до понеделник не се видим си го обещал на друг. В неделя цял ден форума нямаше достъп (поне при мен беше така) ... сега гледам, че стола е все още при теб ... утре сутринта пак ще се опитам да се чуем по телефона.

поздрави ...

с автора на темата си пишем от няколко дни и все нещо се случва, че не успяваме да се свържем за стола. Звънях ти в събота сутринта към 9 и нещо ... не ми вдигна. беше ми писал на лична, че ако до понеделник не се видим си го обещал на друг. В неделя цял ден форума нямаше достъп (поне при мен беше така) ... сега гледам, че стола е все още при теб ... утре сутринта пак ще се опитам да се чуем по телефона.

поздрави ...

Така е. Звънял си ми само веднъж, в 9 сутринта. Аз ти споделих, че по-рано от 11 е почти изключено да вдигна телефон, защото спя и до по-късно понякога.

Другите, които щяха да се обадят, не се свързаха с мен досега.

По принцип по всяко време може да се разберем за оглед, можеш просто да пишеш кога ще ти е удобно, кой ден, а вече през деня и да се чуем ако нещо не устройва единия.

Продава се естествено. След забавянията от всички кандидати, без нещо по-конкретно, вече който се обади пръв с оферта за оглед за даден ден, евентуално и час... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...