tedy Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Продавам малко старичък стол. Допреди ~3-4г. го ползвах, беше с пластмасова основа, която се счупи и тогава си взех нов стол. След време ми попадна метална основа от стари столове, и тоя стол получи "шанс" за живот. Мако старичък е, но заради основата (подобна основа бях продал наскоро (преди година) за около 30 лв), казвам цена 45 40 лв, с коментар . Основата не е перфектна, колелцата не вървят съвсем мазно, но поне е здрава. За сериозни казах ли че ще има коментар... Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho75 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Имам интерес към стола ... а и ако дадеш кординати къде мога да го видя и купя след огледа ... пиши ми и на лична, че темата сигурно няма да мога да я следя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
supraman Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Ако колегата се откаже, аз съм на ред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 Не очаквах такъв интерес толкова бързо , имам на ЛС бързи предложения, ще пиша развитието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Нова цена 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Запазвам го, ако може на ЛС къде и кога мога да го видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho75 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 с автора на темата си пишем от няколко дни и все нещо се случва, че не успяваме да се свържем за стола. Звънях ти в събота сутринта към 9 и нещо ... не ми вдигна. беше ми писал на лична, че ако до понеделник не се видим си го обещал на друг. В неделя цял ден форума нямаше достъп (поне при мен беше така) ... сега гледам, че стола е все още при теб ... утре сутринта пак ще се опитам да се чуем по телефона. поздрави ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 с автора на темата си пишем от няколко дни и все нещо се случва, че не успяваме да се свържем за стола. Звънях ти в събота сутринта към 9 и нещо ... не ми вдигна. беше ми писал на лична, че ако до понеделник не се видим си го обещал на друг. В неделя цял ден форума нямаше достъп (поне при мен беше така) ... сега гледам, че стола е все още при теб ... утре сутринта пак ще се опитам да се чуем по телефона. поздрави ... Така е. Звънял си ми само веднъж, в 9 сутринта. Аз ти споделих, че по-рано от 11 е почти изключено да вдигна телефон, защото спя и до по-късно понякога. Другите, които щяха да се обадят, не се свързаха с мен досега. По принцип по всяко време може да се разберем за оглед, можеш просто да пишеш кога ще ти е удобно, кой ден, а вече през деня и да се чуем ако нещо не устройва единия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavaldjiq Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Само не разбрахме стола дали ще се продава или ще се доуточнявате помежду си кога колегата да го види ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Продава се естествено. След забавянията от всички кандидати, без нещо по-конкретно, вече който се обади пръв с оферта за оглед за даден ден, евентуално и час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Идвам да го видя, нали писах, само кажи кога и къде тел. 0898 735 007 Борис ... или ме стрелни само ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Столът продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.